Αργά για δάκρυα… & Κάθε ομοιότητα, καθόλου τυχαία… (11 Ιουλίου 2020)

Αργά για δάκρυα…

όσο ο Σουλτάνος δούλευε μεθοδικά και με όραμα τοποθετώντας την Τουρκία στους ισχυρούς παίκτες της παγκόσμιας σκακιέρας, στην Ελλάδα ζούσαμε στο συννεφάκι της προσωρινής ευημερίας, του άκρατου καταναλωτισμού, της ρεμούλας, του ρουσφετιού και των διακοποδανείων.


Κάθε ομοιότητα, καθόλου τυχαία…
  • Εικόνα
  • Η μετατροπή της Αγ. Σοφίας σε τζαμί, δεν είναι επίθεση στην Ελλάδα αλλά στην κοσμική Τουρκία.

Η μόνη ουσιαστική απάντηση στον Ερντογάν είναι ο μηδενισμός των λαθρομεταναστευτικών ροών, η απέλαση όλων των Πακιστανών και συνεργατών του καθεστώτος και η αύξηση των αμυντικών δαπανών. Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκριτικά.


Ποιά εικόνα αλλάζει; Στο νησί σου; Μας δουλεύεις;

Ελα να σε πάω μια βόλτα Αθήνα, Πλ. Βικτωριας, Πλ. Αττικης, Αχαρνών, Πατήσια και τους γύρω δρόμους. Εκει να δεις εικόνα. Και να δω μετά αν θα ξανατολμησεις να μιλήσεις για εικόνες και αλλαγές. Παράθεση Tweet…
Νότης Μηταράκης@nmitarakis· “Αλλάζει η εικόνα στο Μεταναστευτικό – Δίνουμε έμφαση στην αποσυμφόρηση των νησιών και στην έμπρακτη στήριξη των τοπικών κοινωνιών”. Από τη σημερινή επίσκεψη μου στη Χίο.

 Rest peacefully, Jack.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


Η «Δρακογενιά» βουλιάζει στη δίνη των σκανδάλων – ΤΑ ΝΕΑ
Έρχονται νέες αποκαλύψεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο και ηχητικά που βάζουν στο κάδρο και τον Αλέξη Τσίπρα- tanea.gr


Τωρα που διαβάζω την αντίδραση της Ρωσίας (γέλια κοινού) για την Αγία Σοφία, θυμήθηκα έναν ηλιθιο γνωστό μου που όταν τον ρώταγα το ‘15 που θα βρει τα λεφτά ο Ζηκος μου απαντούσε οτι “εχει κανονίσει με τους Ρώσους κι οτι κάνουν πέρα τους Αμερικάνους”


Πέφτουμε από τα σύννεφα. Δεν είχε δώσει τέτοια δικαιώματα ο Αλέξης.

Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα


Αυτό είναι το τέμενος του Αλ-ακσα, ιστορικό μνημείο στην πόλη της Ιερουσαλήμ.

  • Τρίτος ιεροτερος τόπος για το Ισλάμ. Χρονολογειται από το 1035 μχ. Πως θα αισθανόντουσαν οι Μουσουλμάνοι σε όλο τον πλανήτη, αν το Ισραήλ το μετέτρεπε σε εβραϊκο ναό κ γινόταν εκεί μέσα συναγωγες; #Αγια_Σοφια

Εικόνα


Εσωτερικό ζήτημα της Τουρκίας η μετατροπή της Αγιας Σοφιας σε τζαμί σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πουτιν.

Καταλάβατε ηλίθιοι που περιμένετε στήριξη από τα Ορθόδοξα αδέρφια;
Παράθεση Tweet
Maxim A. Suchkov@m_suchkov· Putin’s spox Peskov on HagiaSophia: “The decision to change the status of St. Sophia Cathedral in #Istanbul is #Turkey‘s own internal affair”.
  • Εικόνα

Δεν έχει τις δικες σου γνωσεις. Μια απλή γυναίκα είναι η Ελένη Γλυκατζη Αρβερελ.

  • Δεν έχει στο βιογραφικο της ληστεία σε τράπεζα με σχεδιασμό από τον Ραντανπλαν, δεν έχει κάψιμο υπαλλήλων της Μαρφίν, δεν έχει πέταγμα κόκκινης μπογιάς στη Βουλή. Δεν έχει όλα αυτά τα σημαντικά
  • Παράθεση Tweet
Spiros Dapergolas@SpDapergolas ι αυτήν θελανε να την κάνουν πρόεδρο της δημοκρατίας. Ελληνική διανόηση μουαχαχαχα. twitter.com/protagongr/sta…


Παρεμπιπτόντως άραγε ο πατριάρχης παντων των ρωσιων είπε κάτι; ο Ιεροσολύμων, Αντιοχείας, αλεξανδρειας;

  • Εικόνα

Διαβάστε το θρεντ , θυμηθείτε πόσους Πακιστανούς έχουμε εδώ και σκεφτείτε τι θα κάνουν σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με την Τουρκία.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΩΡΑ .
Παράθεση Tweet
https://twitter.com/i/status/1281640185965555713


Εν τω μεταξύ δεν έχει φέρει ούτε μια επένδυση στη χώρα εδώ και ένα χρόνο αλλά η κάψα του είναι ο Βαξεβάνης…

  • Είναι αστείο πια. Και οι ψηφοφόροι του αντί να ζητάνε έργα, χειροκροτανε τις μυθοπλασίες του και στην πέφτουν ομαδικά όταν του απαντάς. Δεν μπορείς να νικήσεις τη βλακεία.