Αρχίζει η καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους

Αρχίζει από σήμερα το απόγευμα η καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους με την καταβολή της κύριας και της επικουρικής σύνταξης. Για να να μην μπερδευτούν οι δικαιούχοι με το ποσό της κύριας και επικουρικής σύνταξη η πίστωση στους λογαριασμούς των αναδρομικών θα γίνει σε διαφορετικό κωδικό.

Η τελευταία πληρωμή είναι προγραμματισμένη για τις 27 Οκτωβρίου, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, ώστε να πληρωθούν και οι τελευταίοι δικαιούχοι. Στις 23 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις καθώς και τα αναδρομικά των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Τα χρήματα θα πιστωθούν από την προηγουμένη το απόγευμα, στις 22 Οκτωβρίου.

Στις 27 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ). Η πίστωση στους λογαριασμούς θα γίνει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Στις 29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Η πίστωση στους λογαριασμούς θα γίνει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα.