Αποκλειστικό-Credit Suisse: Η EEE μπορεί να δει τις 37 λίρες! EUROXX ΑΝΕΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο το report

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ CREDIT SUISSE : Η 3Ε ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 37 ΛΙΡΕΣ!!

Η CREDIT SUISSE με χθεσινό της report έρχεται να ταράξει τα νερά της 3Ε δίνοντάς της τιμή στόχο τις 29.50 λίρες αλλά βλέπει ότι μπορεί να πάει και στις 37 λίρες!!

Όπως αντιλαμβάνεστε φίλοι μικρομέτοχοι, αυτό εάν συμβεί, θα δώσει μεγάλη ώθηση στο γενικό δείκτη τιμών του ελληνικού χρηματιστηρίου και εάν ακολουθήσουν και οι τράπεζες θα καεί το πελεκούδι. Η CREDIT SUISSE πιστεύει ότι η 3Ε μπορεί να φτάσει το περιθώριο EBIT (κέρδη προ φόρων και τόκων) στο 12.2% το 2020 από 11% που έχει δώσει εκτίμηση η διοίκηση.

Έτσι, θεωρεί ότι η τιμή της πρέπει να πάει στις 29.50 λίρες από 25.70 που είναι τώρα. Το μεγάλο στοίχημα για την εταιρεία είναι να καταφέρει να πάει το περιθώριο του EBIT (κέρδη προ φόρων και τόκων) στο 14%. Αυτό μαζί με την εξαγορά της COCA COLA BEVERAGES AFRICA θα είναι ο καταλύτης για να φτάσει η μετοχή τις 37 λίρες.

Σχετική εικόναΕμείς φίλοι μικρομέτοχοι πιστεύουμε ότι η 3Ε θα δει τις 29.50 λίρες

  • γιατί είναι μια μηχανή παραγωγής ελεύθερων ταμειακών ροών
  • με χετζαρισμένη την κοστολογική της βάση,
  • με έναν αμόχλευτο ισολογισμό
  • και παίζει με discount με τις ομοειδείς εταιρείες.

EUROXX ΑΝΕΜΟΣ : ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ REPORT

Φίλοι μικρομέτοχοι, μας χαροποιεί ιδιαιτέρως το report που έβγαλε η EUROXX για τον ΑΝΕΜΟ δίνοντάς του τιμή στόχο τα 2.3€. Όπως σας έχουμε πει όμως, επειδή δεν εμπιστευόμαστε κανένα βάζουμε το report στο μικροσκόπιο.

Φίλοι μικρομέτοχοι σας ευχόμαστε υγεία, τύχη και καλά κέρδη.

Aπό τον ειδικό συνεργάτη του μ/μ

*****

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.Απόψεις γνώμες και εκτιμήσεις που τυχόν εκφράζονται σε κείμενα συνεργατών, δεν απηχούν κατ ανάγκη εκείνων της συντακτικής ομάδας του mikrometoxos.gr

Print Friendly, PDF & Email
* ,