26/12: Αποκλειστικά για μικροεπενδυτές, πιστούς αναγνώστες του μ/μ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ του μ/μ

Aν περιμένετε να τα “κονομήσετε” από τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ και τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, τότε σωθήκατε… Πέρασαν οι εποχές που υπόσχονταν και χάριζαν μεγάλες αποδόσεις.

  • Ο μ/μ για μία ακόμη φορά θα είναι στο πλευρό σας και θα βάλει τα δυνατά του για να βελτιώσετε σημαντικά το βιοτικό επίπεδο σας, με τα λιγοστά κεφάλαια που διαθέτετε.
  • Και τα οποία με μερικές έξυπνες, διορατικές κινήσεις θα σας ξαναπροσφέρουν και στο 2020 ονειρικές αποδόσεις, ο κόσμος να χαλάσει.

Εξυπακούεται, ότι δεν θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτες όποιες εμφανώς υποτιμημένες περιπτώσεις της ΥΨΗΛΗΣ και ΜΕΣΑΙΑΣ Κ/ΦΣΗΣ μας προκύψουν στην πορεία…

  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ άλλωστε τα παραδείγματα του 2019 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ).

EΠΑΝΕΡΧΟΜΕΘΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΚΑΘ’ΥΜΑΣ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ προσφέρονται στον ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΗ των ολίγων χιλιάδων ευρώ που ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που διαθέτει θέλει να βγάζει καλές αποδόσεις εκμεταλλευόμενος τις τάσεις της εκάστοτε μετοχής. Και ο οποίος μικροεπενδυτής με 5-6 τέτοιες κινήσεις μπορεί νόμιμα και τίμια να ανεβάζει το βιοτικό επίπεδο του. Και αυτόν τον επενδυτή ο μ/μ πάντα θα τον βοηθάει. Γι αυτόν άλλωστε, πρωτίστως νοιάζεται.

ΑΡΚΕΤΕΣ λοιπόν οι ΜΕΤΟΧΕΣ (με κ/φση κατά μέγιστον τα 20 εκατ. ευρώ) που θα μας απασχολήσουν και το 2020.

Μεταξύ αυτών οι περιπτώσεις των EBΡΟΦΑΡΜΑ, ΓΕΒΚΑ, ΕΚΤΕΡ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ, ΟΠΤΡΟΝ, ΝΙΟΥΣ, ΠΕΡΦ, ΜΑΣΟΠ, ΙΛΥΔΑ, ΜΑΘΙΟΣ, ΦΙΕΡΑ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΙΝΤΕΤ, MODA BAGNO, MEDICON, ΒΙΟΣΚ, ΜΕΒΑΚΟ, ΡΕΒΟΙΛ. Συν τις όποιες special εξαιρέσεις από άλλες Κ/φσεις.

  • ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ τώρα εξ αυτών έχουν κάπως ξεφύγει σε αποτιμήσεις και θα θέλαμε να τις δούμε χαμηλότερα πριν τις ξανα-επιλέξουμε. Και φυσικά θα μας κάνουν την χάρη, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα διορθώσουν.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ του 2020 διατελούντες, όπου σε καθημερινή έκδοση θα μπορείτε να διαβάζετε τις αναφορές μας για να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα. Με το σωστό timing εισόδου να κάνει όλη την διαφορά…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ