Αποκαλύπτουμε video και εικόνα του νέου VW Golf 8

Αποκαλύπτουμε video και εικόνα του νέου VW Golf 8

  • Η 8ης γενιάς VW Golf δοκιμάζεται στους δημόσιους δρόμους και «κλέβουμε» ματιές για τα μάτια σου και μόνο από το ολοκαίνουριο μοντέλο της VW!

Mια εικόνα και ένα νέο video από το 8ης γενιάς VW Golf ήρθαν τις τελευταίες μέρες στο φως της δημοσιότητας, λίγο χρονικό διάστημα από την στιγμή που ήρθαν στο φως οι πρώτες δύο φωτογραφίες του νέου γερμανικού μικρομεσαίου χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Το γεγονός πως σε όλες τις φωτογραφίες και τα video που έχουν διαρρεύσει απεικονίζεται το Golf νέας γενιάς με ίδια εμφάνιση επιβεβαιώνει τις αναφορές που έλεγαν πως όντως πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής και όχι κάποιο πρωτότυπο-δοκιμαστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί η VW για τις δοκιμές.

Όσον αφορά τα μοτέρ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι κινητήρες μοτέρ βενζίνης θα έχουν υβριδική ηλεκτροδότηση σε ένα πλατύτερο μέτωπο ενώ ένα ηλεκτρικό δίκτυο 48 Βολτ θα μειώνει την κατανάλωση κατά 10% περίπου. Τα υβριδικά με το 48βολτο δίκτυο δε θα μπορούν να φορτίζουν από πρίζα καθώς αυτό θα παραμένει προνόμιο της έκδοσης GTE. Eπί τη ευκαιρία να πούμε ότι εδώ η ισχύς θα είναι της τάξης των 220 ίππων. Πιο ψηλά στη γκάμα θα βρίσκονται το GTI αλλά και το Golf R που θα δεχτούν νέα, έξτρα «ηλεκτροδότηση» με αποτέλεσμα να έχουν απόδοση από 250 έως 400 ίππους.

Οι δε κινητήρες ντίζελ εμφανίζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι και εκείνοι θα ωφεληθούν από την ηλεκτροδότηση, αλλά, θα εξελιχτούν και με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τα μοντέλα της Audi (μέχρι το επίπεδο του Α4 και του Α6 παρακαλώ!) αλλά και από τα SUV των δύο εταιρειών. Και αυτό είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Με μια μίζα-δυναμό στα 12 Βολτ, οι σταθερά δίλιτροι ντίζελ του μέλλοντος θα αποδίδουν από 136 έως 204 ίππους. Την ίδια ώρα, η κατανάλωση και οι ρύποι θα πέφτουν τουλάχιστον κατά 10%.

https://www.autoagora.gr/news