Από το Ν μέχρι το Ω – Σχόλια και επισημάνσεις

14:50

NA KATI ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΑΠ. ΜΑΝΘΟΣ: Πιστεύω ακράδαντα ότι η φυσική παρουσία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου με τη δημιουργία ενός πολύβουου και ζωντανού Trading Floor θα έδινε ισχυρή μακροπρόθεσμη πνοή στο θεσμό ανοικοδομώντας και θεμελιώνοντας εις βάθος το ρόλο του στην Ελληνική Οικονομία. Εσείς τι λέτε;;

Θα δημιουργούσε νέες θέσεις εργασίας, εκτενή παρουσίαση μέσω των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, θα διαμόρφωνε αναπτυξιακό βήμα επικοινωνίας με τους Έλληνες και ξένους επενδυτές, θα προκαλούσε ισχυρή ανάταση του χώρου προσφέροντας αναπτυξιακά σκαλοπάτια στις εισηγμένες εταιρείες…

ΝEWSPHONE: Να και μία μετοχή που δεν έχει κάτι να επιδείξει στο ταμπλό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχει δώσει κι αυτή αφορμές, αλλά είναι δα και κανένα ζόμπι ή κάποια που να χρωστάει της Μιχαλούς. ΚΙΝΗΣΗ 2019: 0,3300 με 0,3800 και άνοιγμα σήμερα στα 0,3880 στο +3,2%. Υπό παρακαλούθηση.

ΝΑΚΑΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΥΨΗΛΑ…11,5 χρόνων(!!). Στο +10% στα 2,2000 ευρώ τώρα με 4500 τμχ.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ σήμερα οι μετοχές των ΙΝΛΟΤ και ΜΕΒΑΚΟ, αντιδρά μετά από τέτοιο ξύλο η ΜΛΣ αλλά η εταιρεία μπορεί να πάρει πίσω σημαντικό μέρος των χαμένων με μία και μόνον προυπόθεση. Μακάρι να της βγει το εγχείρημα.

ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΟΕΛ, ΟΛΠ, ΟΛΘ: Η μαγεία του “Ο”…Πόσες φορές δεν έχουν δώσει αφορμές για ευμενή ή ευμενέστατα σχόλια;

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Τουλάχιστον κάτι δείχνουν ότι πάνε να κάνουν στο ταμπλό, δεν βοηθάει το BREXIT τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ. Σταθεροποιείται στα 1,5000 ευρώ ο ΠΑΠ (μαχητής), επίτευγμα για τον ΠΕΤΡΟ η κ/φση των 52 εκατ. ευρώ (υπάρχει όραμα εδώ) που έχει χαρίσει απίστευτα κέρδη σε όσους παρέμειναν πιστοί στο μετοχολόγιο του.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ προβλέπονται οι εξελίξεις σε μία κοιμισμένη εδώ και αρκετό καιρό στο ταμπλό του Χ.Α μετοχή.

ΣΤΑ αζήτητα και άπρακτες μέχρι στιγμής δεκάδες μετοχών, με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις αυτές των ΚΥΡΙΟ, ΦΛΕΞΟ, ΤΡΑΣΤΟΡ, SPACE, REVOIL, ΠΠΑΚ, ΛΟΥΛΗ, ΒΙΟΚΑ, ΚΑΡΤΖ, ΜΟΥΖΚ, ΕΛΒΕ, ΜΟΤΟ. Με ελάχιστες και μέχρι 200 τμχ οι ΚΜΟΛ, ΕΒΡΟΦ, ΚΤΗΛΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ, ΜΕΡΚΟ, ΕΥΑΠΣ, ΠΕΡΣ, ΑΣΤΑκ, ΝΑΥΠ, ΙΝΚΑΤ.

ΤΑΜΠΛΟ: ΥΠΝΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ κλπ κλπ…

ΥΣΤΕΡΟΥΝ εμφανώς των δυνατοτήτων τους ορισμένες μετοχές όπως αυτές των ΠΛΑΚΡ, ΠΛΑΘ, ΚΑΡΤΖ, ΦΛΕΞΟ

ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ έγιναν τελικά οι Συστημικές στους σορτάκηδες… Που κάηκαν κυριολεκτικά..

ΧΑΡΑΚΙΕΣ για τα ΕΧΑΕ: Καλή βάση στην ζώνη του 430. Το 465 σημαντική κοντινή στήριξη που θα δοκιμαστεί με το 466 να είναι και το stop στο short σε ημερήσιο. Το 446 κοντινή στήριξη. Στο 450 τώρα

ΨΟΦΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ από μερικές μετοχές που δεν δείχνουν διαθέσεις ανάνηψης από τα υπόγεια… (χαρακτηριστικότερες αυτές των ΚΟΥΑΛ, ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ, ΠΕΡΣΕΥΣ (δεν κάνουμε αναφορές φυσικά σε πεθαμένα ζόμπι)

ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Related image