Από το Ν μέχρι το Ω – Σχόλια και επισημάνσεις (22/10)

ΝΙΟΥΣ: Στο +6,3% στα 0,4380 αλλά με 50 τμχ, ενώ ο 1ος αγοραστής έχει αράξει στα 0,3840 και στο -7%. Στην ΝΑΥΠ που ενισχύεται και αυτή στο +7% με 91) ένα τμχ ο πρώτος αγοραστής είναι στα 0,5700 ευρώ στο -9,5% και για 87 τμχ.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ σήμερα πλην της ΙΝΤΡΑΛΟΤ (στο ΧΑ η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία) και οι μετοχές των ΜΛΣ, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΑΒΑΞ, ΙΝΤΚΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΤΕ κ.α.

ΟΠΑΠ +ΟΤΕ: Οι ατμομηχανές του Χ.Α. και ας υποχωρούν σήμερα γι ευνότηους λόγους, ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΟΒΟΣ γαρ.. Όχι γι’αυτές αλλά για το Χ.Α., να μην ξεφύγει ο ΔΕΙΚΤΗΣ!

ΟΛΘ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ(!), ενώ στον ΟΛΠ έχουν αλλάξει χέρια 1608 τμχ.

ΟΛΥΜΠ: Στη καρακοσμάρα του είναι ικανός να αφήσει καμμένη γη πίσω του, πράγμα που απευχόμεθα για τους επενδυτές μετόλχους της.

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: Δεν την αφήνουν την μετοχή τους και πολύ καλά κάνουν. Έτσι κερδίζεις την εμπιστοσύνη στο ταμπλό.

ΠΠΑΚ: ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ…

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΔΟ… ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ… ΑΛΛΑ ΜΡΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ.

ΡΕΚΟΡ: ΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ- ΖΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…

ΣΕΝΤΡ: Θα μπορούσε και αρκετά καλύτερα, αλλά υπάρχει πωλητής και το ξέρουν…

ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ -απάντηση: Έκανε καλή, εξαιρετική κίνηση, κάπου όμως θα μπούκωνε. και οι πράξεις πλέον γίνονται με το σταγονόμετρο.

ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Συνεχίζεται η αδυναμία μετοχών όπως αυτές των ΠΛΑΙΣΙΟ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΦΛΕΞΟ, ΟΛΥΜΠ, ΠΕΡΣ, ΧΑΙΔΕ, ΚΑΡΤΖ, TITC. Οι περισσότερες αδικαιολόγητα, για τον γνωστό λόγο του… ΟΡΑΜΑΤΟΣ των μεγαλομετόχων.

ΦΟΥΡΛΗΣ – απάντηση: Δεν είναι και φτηνός, εδώ που τα λέμε.

ΦΙΕΡΑ: Πιέζεται και λογικό είναι από τους βραχυπρόθεσμους, αλλά να ζητούν χιλιάδες κομμάτια από τα 0,4200 μέχρι τα 0,4260 και να μην τους δίνουν είναι από άλλη διάσταση.

Χ.Α: ΟΛΟΙ αντιλαμβάνονται την σημασία του χρησμού της Παρασκευής, που θα ανακοινωθεί πολλές ώρες μετά την λήξη της συνεδρίασης. ΟΛΟΙ περιμένουν κάτι το καλό. Πόσο όμως απ’ αυτό θα έχει προεξοφληθεί;

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ: Καθημερινά βγάζει λαγούς από το μανίκι του το Χ.Α. Δεν αφήνει κανένα να πλήξει, ειδικά τους μικροεπενδυτές με τα χαρτιά τους…

ΩΡΑΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ (και) σήμερα στο ταμπλό… Για όλα τα γούστα.