Από τις λιγοστές στο ταμπλό που η τιμή τους μπορεί να διπλασιαστεί και πάλι να παραμένει υποτιμημένη!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ στο περιθώριο και δικαιολογημένα, αφού έχει κουράσει κόσμο και κοσμάκη. Αλλά οι ξαφνικές κινήσεις γίνονται εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Οι προσφορές έχουν κυριολεκτικά στεγνώσει, ενώ φανερά γίνεται μία υποτιμητική κίνηση στο χαρτί σε μία προσπάθεια τοποθετήσεων σε χαμηλά επίπεδα τιμών, όπως τα τρέχοντα.

Εκείνο πάντως που δεν αλλάζει – ανεξάρτητα του τι γράφονται περί δανεισμού και υποχρεώσεων κ.ο.κ – είναι η απόλυτη εκτίμηση της ότι η τωρινή κεφαλαιοποίηση του ομίλου στα 89 εκατ. ευρώ είναι κυριολεκτικά της πλάκας. Ποιός Αστέρας και ποιο Ελληνικό; Με άδειες κατασκευών για 526 βίλλες κάλλιστα μπορεί να μετατραπεί στο ΜΑΙΑΜΙ της Βαλκανικής και μιλάμε για 18.800 στρέμματα, με της Παναγιάς τα Μάτια μέσα και όχι μόνον.

Image result for ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ

Στην χτεσινή συνεδρίαση, παρά τις σημαντικές ρευστοποιήσεις, πιθανότατα και λόγω του ατυχούς συμβάντος με το ελικόπτερο, η μετοχή κράτησε για πολλοστή φορά την περιοχή των €2,1, που οι τεχνικοί αναλυτές την θεωρούν κρίσιμο επίπεδο. Όπως ανακοίνωσε και η ίδια η εταιρεία, δεν τίθεται κάποιο θέμα, αναφορικά με το ατυχές αυτό γεγονός.

Ταυτόχρονα όμως ανακοινώθηκε και η διεξαγωγή της ΓΣ νωρίτερα στις 11/9, έναντι της αρχικά ανακοινωθείσας 19/9, που λογικά θα μπορούσε να τροφοδοτήσει μία νέα ανοδική κίνηση.

Related image

Μπορεί να μην υπάρχουν το τελευταίο διάστημα τόσο συχνά δημοσιεύματα, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν σταμάτησαν ποτέ και σίγουρα η αλλαγή της κυβέρνησης αποτελεί έναν ακόμα θετικό παράγοντα στις διαπραγματεύσεις, καθώς θα μπορούσαν να διευθετηθούν ευκολότερα τα όποια κωλύματα.

Related image

Ας έχουμε πάντα κατά νου ότι η εν λόγω επένδυση, είναι μετά το Ελληνικό (εάν γίνει ποτέ), μία από τις μεγαλύτερες (το συνολικό project θα μπορούσε να φτάσει και στα €500 εκ.!!!) και ΑΜΕΣΑ, το τονίζουμε αυτό, υλοποιήσιμες επενδύσεις που μπορούν να προχωρήσουν στην Ελλάδα.

Image result for τεχνικη ολυμπιακη μικρομετοχοσ επιλογεσ σχολια για επενδυτεσ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ στο ταμπλό που η τιμή τους μπορεί να διπλασιαστεί και πάλι να παραμένει υποτιμημένη. Με την κίνηση δανεισμού που έκανε με το fund για να βγάλει το τραπεζικό βραχνά από πάνω της, απλά κέρδισε χρόνο για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις χωρίς εκβιασμούς και άγχη.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, καλά πάλι με την ΟΛΥΜΠ ασχολείσθε;;

  • Γιατί αυτοί που ασχολούνται με τις ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ είναι καλύτερα; Εδώ τουλάχιστον ξέρεις τι κρατάς στα χέρια σου, έστω κατά προσέγγιση.

TEXNIKO ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Σε αυτό το κατέβασμα τα κομμάτια που βγήκαν πρός πώληση ήταν πολύ λιγότερα από τις προηγούμενες δεξαμενές βύθισης πρός αρπαγή κομματιών. Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι το χαρτί όσο πάει στερεύει…Πιθανή αρχική ανοδική αντίδραση μέσα στη ζώνη των 2,30 με 2,40 πρός ανεύρεση χαρτιών.

Print Friendly, PDF & Email