Απίστευτο – Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών μέσα σε σχολικό λεωφορείο επί πέντε ώρες!

Άλλο ένα περιστατικό που προβληματίζει σημειώθηκε τη Δευτέρα 20/9 στην περιοχή της Βάρκιζας, με ένα οδηγό σχολικού λεωφορείου παιδικού σταθμού να… ξεχνάει ένα δίχρονο κοριτσάκι μέσα στο όχημα, επί πέντε ώρες!

Nωρίς το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του.

Το επόμενο δρομολόγιο ήταν μετά από αρκετές ώρες για να τα παραλάβει και να τα επιστρέψει στους γονείς τους.

Ωστόσο, δεν πρόσεξε ότι εντός του οχήματος κοιμόταν ένα δίχρονο κοριτσάκι. Και το χειρότερο ήταν ότι ούτε από τον παιδικό σταθμό πρόσεξε κανείς την απουσία του…

Το κοριτσάκι σε κάποια στιγμή ξύπνησε και διαπίστωσε ότι είναι εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο, υπό συνθήκες έντονης ζέστης που επικρατούσε χθες. Άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει, μέχρι που μια κυρία αντιλήφθηκε το κλάμα του, περίπου 5 ώρες αργότερα. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, όπου έκπληκτοι διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Ειδοποίησαν τον παιδικό σταθμό, και αμέσως νηπιαγωγοί έφτασαν στο σχολικό και απεγκλώβισαν το κοριτσάκι, το οποίο ήταν μούσκεμα, σε κατάσταση σοκ.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν αμέσως, οι οποίοι υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού. Η αστυνομία τον προσήγαγε και πέρασε αυτόφωρο.

Στο αυτόφωρο πέρασαν επίσης σήμερα ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού.