Απίστευτη δήλωση Γιαννακόπουλου : «Μπερτομέου άντε γαμ@@@»!

Στα άκρα έχει φτάσει πλέον η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με προσωπική του δήλωση, χαρακτηρίζει τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Euroleague, μικρόψυχο γιατί «δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου» και του γράφει «ΑΝΤΕ ΓΑΜ…»!

Θυμίζουμε, ότι νωρίτερα η Euroleague αποφάσισε να ασκήσει νέα πειθαρχική δίωξη εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram κατά της διοργάνωσης, των διαιτητών, του Ολυμπιακού, της Ρεάλ Μαδρίτης και του Τζόρντι Μπερτομέου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η πειθαρχική δίωξη της διοργανώτριας αρχής έρχεται σε μια περίοδο που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πενθεί, για τον θάνατο του θείου του, Κώστα Γιαννακόπουλου και αυτό προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού, στη δήλωσή του αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του Τριφυλλιού στην Euroleague και μετά το καλοκαίρι, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως αν οι υπόλοιπες ομάδες δεν αποφασίσουν την αποχώρηση του Μπερτομέου, τότε ο Παναθηναϊκός θα φύγει.

Η επίσημη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.

Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που έβριζαν και έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά.

Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι «ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ». Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει.

Και ξεκαθαρίζω ότι αν καλοκαιρι τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία.