Αντώνης Πανούτσος για ΕΡΤ: «Το τελευταίο πράγμα που θα είχα ανάγκη είναι ένα κόμμα για να χωθώ»

Αντώνης Πανούτσος για ΕΡΤ: «Το τελευταίο πράγμα που θα είχα ανάγκη είναι ένα κόμμα για να χωθώ»

  • Τι λέει για τον διορισμό του στη δημόσια τηλεόραση

Την απάντηση του για τον διορισμό του στην ΕΡΤ έδωσε ο Αντώνης Πανούτσος.

Η πρόσληψη του από τη δημόσια τηλεόραση έγινε γνωστή χθες 25 Νοεμβρίου, ωστόσο στην απόφαση, την οποία υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Γαμπρίτσος και δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, φαίνεται πως ο διορισμός έγινε την περασμένη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Ο Αντώνης Πανούτσος αναφέρθηκε στον δορισμό του με ένα post στο facebook ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «το τελευταίο λοιπόν πράγμα που θα είχα ανάγκη είναι ένα κόμμα για να χωθώ»

Η ανάρτηση του

«Ξεκίνησα το 1969 σαν βοηθός του Σπύρου Φαναριώτη στα Σημερινά. Εχω δουλέψει στην ΕΡΤ δύο φορές. Στην μία από τις δύο το 2002 όταν κάναμε το Tora, tora, tora την εκπομπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που την θυμούνται ακόμα και σήμερα.

Έχω δουλέψει στα μισά και βάλε ελληνικά Μέσα. Περιλαμβανομένου του ΔΟΛ, του Mega του Σκάι και του Alpha. Το τελευταίο λοιπόν πράγμα που θα είχα ανάγκη είναι ένα κόμμα «για να χωθώ».

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια δημόσια τηλεόραση η οποία θα καλύπτει το κενό που αφήνουν τα ιδιωτικά κανάλια που δεν μπορούν να βγουν οικονομικά για εκπομπές και θέματα που δεν φέρνουν διαφήμιση. Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, γνωρίζοντας όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».