Αντιλαλούν τα σήμαντρα… Ανοίξτε γρήγορα… Τα σύνορα…

  • Αντιλαλούν τα σήμαντρα… Ανοίξτε γρήγορα… Τα σύνορα…

Μήπως είναι τα σύνορα;  Μήπως οι βαλκάνιοι γείτονες μας και οι τουρκομουσουλμάνοι πατριώτες μας, μήπως οι αλβανοί αδελφοί μας που θέλουν να κάνουν και τουρκικές βάσεις; Μήπως από αυτούς τους εκπληκτικούς γείτονες που έχουμε και που πρέπει να τους δίνει πολλά λεφτά η ΕΕ και το NΑΤΟ συνεχώς και αδιαλείπτως μήπως αυτοί είναι που μας έχουν γεμίσει Κοροναιό;  Μπαααα ιδέα μου είναι… η κυβέρνηση δεν ήξερε καλυτέρα που άνοιξε τα σύνορα τη 1η Ιουνίου;

  • Δόξα σοι! Αλβανοί, Ρουμάνοι και Σέρβοι τουρίστες… λίγδωσε το αντεράκι μας. Βούλγαροι και Κοσσοβάροι πλουραλισμός στα νοσοκομεία μας… και άμα θέλει να μείνει και κανένας τους εδώ να δουλέψει μαύρα να τον πλακώσουμε και στα επιδόματα εμείς λεφτά έχουμε… προκαταβολή φόρου 100%, φορολογία 22% από το πρώτο ευρώ, ΦΠΑ 24%, φόρους στα καύσιμα 500%, στα καπνά και τα ποτά 15687%, ΕΝΦΙΑ κλπ.

Και τι μεγάλο λάθος έκανε που τα έκλεισε τα σύνορα πριν από 10 μέρες… Σύμπτωση ότι γεμίσαμε Κορωναιού στην Βόρεια Ελλάδα και στην Θράκη. Σύμπτωση ότι μόλις τα έκλεισε τα βόρεια σύνορα άρχισε η σοβαρή αποκλιμάκωση πάρα το μερικό δυτικού τύπου χαβαλελοκντάουν που έχουμε.

Αντιλαλούν τα σήμαντρα… Ανοίξτε τα γρήγορα τα σύνορα…

Γιατί έχει διακοπεί η ανταλλαγή μικροβίων και ιών με τις γειτονικές μας χώρες, τις τόσο προηγμένες και τόσο διαχρονικά συμπλεγματικές απέναντι μας και που έχουν τόσο πρόθυμους αρχηγούς στο να χαρτζιλικώνονται από το ευρωτουρκικό σουλτανάτο και χαλιφάτο με το οποίο συνορεύουμε ανατολικά….

Τους το χρωστάμε – να είμαστε σοβαροί – σωστοί- μην παρεξηγηθούμε…

Κοτ κοτ κοτ κικιρίκου…. Μη χάσουμε μωρέ… Ανοίξτε τα αμέσως…

Γεώργιος Βαθυστόχαστος