Άνοιξαν οι δρόμοι στον Υμηττό, μάχη της πυροσβεστικής να μη φτάσει η φωτιά στο δάσος Καισαριανής

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε και πάλι πριν λίγο το τμήμα της Αττικής Οδού προς Καισαριανή και η λεωφόρος Κατεχάκη-Αλίμου, που είχαν κλείσει λόγω της φωτιάς στον Υμηττό.

Πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, αλλά στις διασταυρώσεις υπάρχουν παντού τροχονόμοι για να κατευθύνουν τους οδηγούς.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων επικεντρώνονται αυτή την ώρα στο να μην φτάσει η πυρκαγιά στο δάσος Καισαριανής και εκεί κάνουν συνεχώς ρίψεις τα εναέρια μέσασε συνδυασμό με τις επιχειρήσεις των ισχυρότατων επίγειων δυνάμεων.

Σημειώνεται ότι τρία άτομα που βρίσκονταν στις κεραίες του Υμηττού, και συγκεκριμένα ένας φύλακας και δύο υπάλληλοι, απομακρύνθηκαν έγκαιρα από την Αστυνομία και είναι ασφαλείς στο φυλάκιο της Καισαριανής.

Από την πρώτη στιγμή, μετά από αίτημα της Πυροσβεστικής και τη συνδρομή της Αστυνομίας, απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι των σπιτιών στην Παιανία, από όπου ξεκίνησε η φωτιά, γι’ αυτό και δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Σε ό,τι αφορά στις ζημιές μέχρι στιγμής έχει αναφερθεί ότι έχουν καεί δύο σπίτια και έχουν προκληθεί ζημιές εξωτερικά σε άλλα δύο.

(φωτογραφία αρχείου)

Print Friendly, PDF & Email