«Άνεμος»… ΓΑΠ έπνευσε αυτές τις μέρες στη Βουλή- Πάντα συναινετικός…

ΒΗΜΑτοδότης

Ανεμος ΓΑΠ στη Βουλή

«Άνεμος»… ΓΑΠ έπνευσε αυτές τις μέρες στη Βουλή. Όσοι αντίκρυσαν τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να ποζάρει με ντεκόρ την μεγαλοπρεπή σκάλα που οδηγούσε στην αίθουσα του θρόνου στα άλλοτε ανάκτορα και σημερινή Βουλή, θυμήθηκαν τις ένδοξες εποχές της δημοφιλίας του άλλοτε προέδρου του ΠαΣοΚ, ο οποίος για τις ανάγκες κάποιων προσωπικών βίντεο έκανε γυρίσματα τις προάλλες στον συγκεκριμένο χώρο.

  • Ο κ. Παπανδρέου έκανε εμφάνιση και με ομιλία του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου Κεραμέως για τις αλλαγές στην Παιδεία, όπου με την ευκαιρία αναφέρθηκε στο (αναγκαίο) κλίμα συνεννόησης που επικρατεί την κρίσιμη αυτή περίοδο λόγω της αυξανόμενης τουρκικής προκλητικότητας στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, παρά τις όποιες διαφορές, όπως είπε, αλλά και στο Συμβούλιο της Ευρώπης όπου η χώρα μας έχει την προεδρία.

Μάλιστα αναφέρθηκε ονομαστικά στον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την επικεφαλής της κοινοβουλευτικής μας αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι «κάνουν ικανή προσπάθεια να διαβουλευτούν για να διαμορφώσουμε ενιαία γραμμή στα διεθνή μας θέματα». Πάντα συναινετικός…

***