Αναστάτωση σε σχολείο στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη γυμναστής για παρενόχληση μαθητών

Με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε μαθητές και μαθήτριες συνελήφθη γυμναστής σε σχολείο στον Ασπρόπυργο.

Ο 30χρονος γυμναστής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις πράξεις του καθηγητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής φέρεται ότι έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Τα «πειράγματά» του ωστόσο έχουν ενοχλήσει τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τους ίδιους τους γονείς.

Ο δάσκαλος φέρεται ότι έχει ζητήσει από τα μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας μαθήτριας, ενώ στο μάθημα -με ηλιοφάνεια- βάζει τα παιδιά μέσα στην αίθουσα και κλείνει την πόρτα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γράψει στον πίνακα χυδαίες λέξεις για τους μαθητές, χαρακτηρίζοντας λεκτικά έναν εξ αυτών «ανώμαλο».

Εξοργισμένοι οι γονείς εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, πηδώντας από τα πίσω κάγκελα. Ο διευθυντής προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, τους απομάκρυνε και τους έβγαλε έξω, ενώ στο σημείο κατέφθασε και περιπολικό της Αστυνομίας  Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γίνει συστάσεις και παρατηρήσεις πριν από έναν μήνα στον συγκεκριμένο δάσκαλο για τις χειρονομίες του αυτές.

Από τις φωνές και την ένταση που επικρατούσε οι μικροί μαθητές τρομοκρατήθηκαν, λένε οι δάσκαλοι.