Αν η Ε.Ε εμφανίστηκε στον σουλτάνο με τα σώβρακα κάτω τι περίμενε να συμβεί;

Στην περίπτωση της απαράδεκτης στάσης και συμπεριφοράς των Ευρωπαίων και των Αμερικανών έναντι του ταραξία και παραβάτη του Διεθνούς Δικαίου, Ταγίπ Ερντογάν, μία κουβέντα περιγράφει την τραγωδία τους: Βρίσκει και κάνει ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας.

  • Και με το Βερολίνο, και με τις Βρυξέλλες και με την Ουάσιγκτον, και άλλες πρωτεύουσες, που έχουν την ισχύ να του τραβήξουν το χαλινάρι και δεν το κάνουν.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Σ’ αυτούς περιλαμβάνεται και το «ξανθό γένος», που καλύπτει τον Ερντογάν περισσότερο και από τους Αμερικανούς. Που φτάσαμε… Όλοι, μα όλοι, οι διεθνείς παίκτες, είναι μεν -όπως ισχυρίζονται- εκνευρισμένοι με τον Ερντογάν, αλλά δεν πράττουν απολύτως τίποτα, για να σταματήσει η άνευ προηγουμένου προκλητικότητά του.

Οι Ευρωπαίοι είναι εταίροι μας, οι Αμερικανοί είναι σύμμαχοι μας, και οι Ρώσοι είναι ομόθρησκοι. Επιλέγουν όμως να ενισχύουν την Τουρκία, το νέο Ιράν, εναντίον της Ελλάδας, της Αρμενίας και της Κύπρου. Είναι και αυτός ο Βλαντιμίρ Πούτιν… Πιο συμφεροντολόγος και από τον Ντόναλντ Τραμπ…

  • Κοινό στοιχείο στις δύο περιπτώσεις, των Ευρωπαίων και των Αμερικανών, είναι ο εκβιασμός. Με τους Ρώσους είναι διαφορετική η περίπτωση. Ο Πούτιν και ο Ερντογάν χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλο και όσο πάει. Διότι, θα φτάσουν στη ρήξη, επειδή -πάνω απ’ όλα- είναι και οι δύο αυταρχικοί ηγέτες.

Ο Ερντογάν εκβιάζει τους Ευρωπαίους με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αν και αποδείχθηκε, λόγω της αποφασιστικότητας της Ελλάδας, ότι με τα νέα μέτρα δεν υπάρχει πλέον αυτός ο κίνδυνος. Είναι ψεύτικος τούτος ο εκβιασμός…

Τους εκβιάζει και με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων, που έχουν βρει καταφύγιο στην Ευρώπη, και τους οποίους οργανώνουν οι τουρκικές πρεσβείες στις ευρωπαϊκές χώρες. Προσέξτε: Δεν οργανώνει μόνο τους Τούρκους πολίτες, αλλά όλους τους μουσουλμάνους.

Από τη στιγμή που οι Ευρωπαίοι απέδειξαν στον Ερντογάν ότι είναι εκβιάσιμοι, τι περιμένουν. Και θα τους ειρωνεύεται και τους βρίζει, όπως κάνει με τον πρόεδρο της Γαλλίας και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους. Λογικό είναι. Η δουλοπρέπεια πληρώνεται. Θα τους κάνει και χειρότερα και θα τους προκαλέσει ξανά μέσα στο γήπεδό τους, όταν επιτεθεί στην Ελλάδα, και ξανά, στην Κύπρο.

Οι Ευρωπαίοι είναι αυτοί που είναι… Πάνω απ’ όλα δειλοί. Αλλά οι Αμερικανοί; Γιατί φοβούνται τον Ερντογάν;

Θα θυμίσω στους αναγνώστες το εξής περιστατικό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ