ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: Απόφαση για την πώληση ιδίων μετοχών

Η «ALPHA TRUST – ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε, με την από 18.03.2025 συνεδρίασή του, τη διάθεση 100.000 ιδίων μετοχών στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών μέσω του μέλους ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ κατά την χρονική περίοδο από την Τετάρτη 19.03.2025 έως και την Παρασκευή 21.03.2025, με κατώτατη τιμή πώλησης 6,50 ευρώ ανά μετοχή.

Σημειώνεται ότι από τις 100.000 ίδιες μετοχές, οι 30.760 αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του εγκεκριμένου, από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 22.06.2020, προγράμματος ιδίων μετοχών και οι υπόλοιπες 69.240 αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του εγκεκριμένου προγράμματος από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 03.05.2022. Οι εν λόγω μετοχές αντιπροσωπεύουν ποσοστό 2,74% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Επιπρόσθετα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, στην ως άνω συνεδρίασή του, αποφάσισε την αναστολή του τρέχοντος προγράμματος ιδίων μετοχών που ενέκρινε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων την 18.04.2024 μέχρι την ολοκλήρωση της πώλησης των ανωτέρω 100.000 ιδίων μετοχών.

ΑΝΔΡΟ

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις