Αλλοι δύο παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ θετικοί στον κορωνοϊό

Από τη δεύτερη σειρά τεστ κορωνοϊού στις 20 ομάδες της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ προέκυψαν δύο ακόμα θετικές περιπτώσεις. Ελέγχθηκαν συνολικά 996 παίκτες και μέλη του προπονητικού και υποστηρικτικού προσωπικού, δήλωσε η διοργανώτρια αρχή. Τα ονόματα των δύο συλλόγων, που τώρα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για επτά ημέρες, δεν ανακοινώθηκαν. Αλλά η μια εξ’ αυτών ήταν η AFC Bournemouth, που έκανε με δική της πρωτοβουλία σχετική ανακοίνωση για έναν από τους παίκτες της.

Η πρώτη σειρά δοκιμών μεταξύ 748 ατόμων, τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιεύτηκαν την περασμένη Τρίτη, αποκάλυψε έξι κρούσματα σε τρεις ομάδες . Μέχρι στιγμής, αυτά τα έξι δεν έχουν επανεξεταστεί, επειδή εξακολουθούν να είναι απομόνωση.

Ο επικεφαλής της Πρέμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Μάστερς εξέφρασε πρόσφατα αισιοδοξία για μια πιθανή σύντομη επανέναρξη των αγώνων. Από τις 19 Μαΐου, οι ομάδες επιτρέπεται να προπονηθούν ξανά σε μικρά γκρουπ – αλλά χωρίς φυσική επαφή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η προγραμματισμένη επανεκκίνηση θα μπορούσε να καθυστερήσει για μια ακόμη εβδομάδα έως τις 19 Ιουνίου. Λόγω της πανδημίας, το πιο εμπορικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον πλανήτη έχει διακοπεί από τις αρχές Μαρτίου.