Ακου λέει … ΜΗΔΕΝ αν χάσει την δίκη(!) – Βρε πάτε καλά; (28.12.2021)

ΜΗΝΥΜΑ στενού συνεργάτη του μ/μ: Επειδή διάβασα για μηδενική αξία αν χάσει την δίκη η τριάδα του ΚΕΚΡΟΠΑ, θα ήθελα να τους πω τα εξής:- (μεταξύ άλλων πολλών που δεν είναι της παρούσης)

  • Η εταιρεία κάνει αποτιμήσεις των ακινήτων της αυτές που είχαν το 1923. Αν βάλει αυτά που της ανήκουν ήδη στις κανονικές εμπορικές τιμές είναι περισσότερα από την σημερινή κεφαλαιοποίηση.

Κερδίζοντας τα λατομεία, άμα αναγάγουμε τις αναλύσεις των χρηματιστηριακών που κάνουν για το Ελληνικο η μετοχή πρέπει να πάει 30 ευρώ τουλάχιστον. Οι τιμές εκει θα φτάσουν 5 εκατ. το στρέμμα, άμα στο ελληνικό πουλάνε πάνω από 1.5 εκατ. το στρέμμα.

  • Εκεί σε πολύ μικρότερη επιφάνεια θα γίνει χαμός.
  • Δεν υπάρχουν οικόπεδα στο Ψυχικό. Δασκαλε, μετά το Ελληνικό μιλάμε για την δεύτερη μεγαλύτερη οικιστική ανάπτυξη της Αθήνας.
  • Ο σανός με τον οποίο ταϊζουν τα πρόβατα πρέπει να έχει μεγάλες δόσεις αποβλάκωσης. Γιατί το καταπίνουν αμάσητο.

Και δεν φταίει η εταιρεία που το ζητημα εκκρεμεί 30 χρόνια τώρα. Πάλι καλά που δεν το βάζουν κάτω, γιατί έχουν την δύναμη να το κυνηγήσουν μέχρι τελικής δικαίωσης.

  • Αν κάποιοι φταίνε, ειναι αυτοί που τοσα χρόνια τους ονομαζεις… Νταβατζήδες της Χωρας. Ποιος Αλ Καπόνε και τρίχες κατσαρες..

ΚΑΙΡΟ ΜΕΖΖ- απάντηση: Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το project ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ δεν πήγε καλά εφέτος. Καθόλου καλά μάλιστα. Εξ ου και οι πιέσεις στο ταμπλό.


ΚΕΚΡΟΠΑΣ – είπα να μην ασχοληθώ, αλλά όπως ξέρουν οι στενοί φίλοι αναγνώστες πάντα υποκύπτω στον… πειρασμό, εξ ου και τα τρία διαζύγια που έγραψε το κοντέρ… χαχαχα.

  • ΑΝΤΕ, να σας τα δώσουμε έτοιμα, μη τυχόν και βγάλουν τις τζίμπλες από τα μάτια τους οι ξερόλες που διαβάζουν ότι μαλακίες γράφονται από εδώ και από εκεί για να τις εμφανίζουν μετά με στόμφο. Και μάλιστα σαν να ανακάλυψαν το φάρμακο που θεραπεύει την φαλάκρα.


ΒΡΕ ΣΕΙΣ… με 1,35 εκατ. ευρώ στο ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ αγοράζεις δύο διαμερισματάκια των 90 τμ χωρις γκαράζ βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ εμφανίζει την καθαρή θέση στα απόπατα της πραγματικής αξίας της. (αλλη μία διάταξη παρωδία που έδινε ο νόμος και της οποίας κάνουν χρήση οι πολύ παλαιές εισηγμένες, να αποτιμούν δηλ. σε ιστορικό κόστος κτήσης τα περιουσιακά τους στοιχεία. Κινέζικα αυτά για το 99%…)


ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΔΩ!! Οι μικροεπενδυτές φίλοι αναγνώστες του μ/μ που δεν έχουν μετοχή του, ας προμηθευτούν 1000 τεμάχια λ.χ και να τα ξεχάσουν.


ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, κάπου έχω αρχίσει και κουράζομαι πολύ με αυτό που ζω καθημερινά στο Χ.Α, με την αδιαφορία της Πολιτείας (ποιος να το περίμενε ότι θα φτάναμε να νοσταλγήσουμε το επιτελείο του ΤΣΙΠΡΑ, χαχαχα), την ποιότητα όλων εκείνων των μεγαλοσχημόνων που ασχολούνται και σχολιάζουν γι αυτό και τόσα άλλα γνωστά σε όλους σας…

  • Αν αφαιρέσεις καμμιά 15αριά, το πολύ 20 άτομα χρηματιστηριακούς αναλυτές ή και αρθρογράφους – συντάκτες ΗΜΚΔ, τα υπόλοιπα δεν ξέρουν την τύφλα τους. Ολοι τους βρε παιδιά σερβίρουν ανούσιες αοριστολογίες και σενάρια. Σας υπόσχομαι πάντως πριν την κάνω για τα καλά, να σας τους γράψω με ονοματεπώνυμο για να τους διαβάζετε και να μην πέφτετε στις λούμπες των υπολοίπων.

ΑΝ ΕΝΩΝΑΝ τις δυνάμεις τους 10 με 15 άτομα που σχολιάζουν στα τρία πιο ενεργά χρηματιστηριακά forums θα τους έκαναν όλους αυτούς τους ΔΗΘΕΝ μία χόρτα που λέμε στο χωριό μας…

Ο φίλος σας

μ/μ