Ακόμη και με social distancing υπάρχει χώρος για συναντήσεις- Νέα εποχή στις εταιρικές εκδηλώσεις.

Η νέα πραγματικότητα μας οδηγεί όλους σε νέους τρόπους αντιμετώπισης της δουλειάς, αλλά και της ζωής μας. Εμείς στην Trinity Events προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα δεδομένα με έναν ευέλικτο και δημιουργικό τρόπο.

  • Στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε στους επίλεκτους πελάτες μας ιδιαίτερες προτάσεις, αλλά και να μοιραστούμε μαζί τους αισιόδοξες σκέψεις! Στο πνεύμα της εποχής προσφέρουμε νέες υπηρεσίες με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Κολυμπήστε σε ανεξερεύνητα νερά, συμμετέχετε σε business team–coaching συνεδρίες στο ιστιοπλοϊκό σκάφος, ενδυναμώστε και διευρύνετε τις δυνατότητές σας ως άτομα και ως ομάδα που φέρνει επιτυχίες!

  • Live Events… the day after!

Το ελληνικό καλοκαίρι ενδείκνυται για ξεχωριστές και αξέχαστες live εμπειρίες που θα καλλιεργήσουν το έδαφος για εξέλιξη των επαγγελματικών σχέσεων. Εμείς επιλέγουμε χώρους που προσφέρονται για δημιουργικές εκδηλώσεις, καθώς ξεχωρίζουν για την τοποθεσία τους.

  • Virtual Events

Μετατρέψτε ένα παραδοσιακό φυσικό event σε μια σύγχρονη υψηλών προδιαγραφών online ψηφιακή εκδοχή. Οι συμμετέχοντες καλούνται να επισκεφτούν έναν συγκεκριμένο χώρο, όπως και σε ένα φυσικό event, μόνο που σε αυτή την περίπτωση είναι μία σελίδα – το event page.

  • Οι ιδρύτριες της Trinity Events, Καλλιόπη και Σεβαστή Ευσταθίου, με πολύχρονη κι επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της ναυτιλίας, πλαισιωμένες από μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών, που μοιράζονται μαζί τους τις ίδιες αξίες, γνώση και εμπειρία, αποτελούν εγγύηση ποιότητας.

Η Trinity Events κάνει την απόλυτη επιτυχία της εταιρικής σας εκδήλωσης τον προσωπικό της στόχο. Με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καινοτομία, οργανώνει και υλοποιεί πρωτότυπες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες, που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη και αντικατοπτρίζουν το κύρος σας.