ΑΔΜΗΕ: Το μεγάλο στοίχημα από εδώ και πέρα για την μετοχή του (12/8)

Traders monitor data during the official opening of the stock trading floor at the headquarters of PJSC Sberbank in Moscow, Russia, on Tuesday, Jan. 30, 2018, Photographer: Andrey Rudakov/Bloomber

ΑΔΜΗΕ

Στα 2,23 ευρώ, με κέρδη 1,83% έκλεισε χθες ο ΑΔΜΗΕ, με τη διαγραμματικά εικόνα, σε ένα βαθμό, να έχει βαρύνει. Και το μεγάλο στοίχημα από εδώ και πέρα να μην είναι άλλο από την παραμονή της μετοχής υψηλότερα των ισχυρών στηρίξεων στα τρέχοντα επίπεδα των 2,19 – 2,20 ευρώ.

Τώρα, μην ξεχνώντας πως σε 8 συνεδριάσεις η μετοχή θα κόψει το δικαίωμα για το μέρισμα (κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει βραχυπρόθεσμα τη μετοχή θετικά) με βάση την παραμονή υψηλότερα των παραπάνω στηρίξεων, ο στόχος δεν είναι άλλος από μια αντίδραση και επιστροφή υψηλότερα των 2,26 – 2,27 ευρώ.

Μετά, εφόσον είχαμε και μια τέτοια επιστροφή, η τάση της μετοχής γίνεται και πάλι πλήρως θετική, με σημαντικές προοπτικές ανόδου και με επόμενο μεγάλο στόχο τα 2,45 – 2,50 ευρώ.

http://www.greekfinanceforum.com
Αποποίηση Ευθύνης

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω του Greek Finance Forum μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως πρόταση/σύσταση για αγορά, πώληση ή/και διακράτηση κινητών αξιών/χρεογράφων οποιασδήποτε κατηγορίας των αγορών χρήματος και κεφαλαίου. Ο χρήστης αποδέχεται ότι η χρήση του website του Greek Finance Forum δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παρακίνηση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης καθώς και ότι δεν μπορεί να αποτελέσει ή να θεωρηθεί ως επενδυτική συμβουλή από το website του Greek Finance Forum (website).