Αδέλφια, Ψυχραιμία… Ηρεμήστε… Σας βαρεθήκαμε ήρωες και πατριώτες

Αδέλφια Ψυχραιμία… 

Τον πόλεμο τον κερδίζει αυτός που επιλέγει τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής του.  Και τα δυο παραπάνω η Ελλάς τα έχει παραδώσει στην γείτονα καθώς όποτε αυτή πλέον βγάζει βόλτα το διερευνητικό της σκάφος τρέχει από πίσω του όλος ο ελληνικός κρατικός και επικοινωνιακός μηχανισμός συνεπικουρούμενος πάντοτε από κάποιους γραφικούς δημοσιογράφους, τον Κυριάκο Βερόπουλο κα.

Τι και αν μας λένε από διάφορες πλευρές ότι κάντε λίγο την πάπια μέχρι να σας παραδώσουμε κανένα επισκευασμένο αεροπλάνο. Μέχρι να επισκευάσετε τα… κ.λπ.

Δεν κρατιούνται οι Έλληνες πατριώτες πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Ο υπερφιλόδοξος υπουργός των εξωτερικών μας είναι πολύ σκληρός, νομίζει ότι είναι ο Πομπέο και απειλεί με το πυρηνικό του οπλοστάσιο. Η πολιτική μας συνήθως εξαρτάται από το εβδομαδιαίο γκαλόπ, κάποιους κραυγάζοντας υπερπατριώτες, την στάση του Τσίπρα όποτε ξυπνήσει… και άλλα τυχαία.

Αδέλφια Ηρεμήστε…

Σας βαρεθήκαμε ήρωες και πατριώτες…

  • Κάντε την δουλειά σας αθόρυβα ετοιμάστε τον ελληνικό στρατό όπως πρέπει, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που όλοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα στον σουλτάνο και που στην ΕΕ δεν ισχύουν και πολύ οι δημοσιονομικοί περιορισμοί.

Η Ελλάς για να αντιμετωπίσει ένα επιθετικό κράτος με οκταπλάσιο πληθυσμό και τετραπλάσιο ΑΕΠ οφείλει να έχει πάντοτε και χωρίς διαλλείματα αεροπορική υπεροχή και σοβαρά όπλα αποτροπής από drones μέχρι πύραυλους με ακτίνα δράσης μεγαλύτερη από τα 500 km κλπ.

  • Η συμπλεγματική και στοχευμένη προς το εσωτερικό ελληνική εξωτερική πολιτική, μέχρι πρόσφατα, ήταν το απόλυτο μηδέν. Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική και όλα τα ύδατα μέχρι την Αίγυπτο είναι δικά μας άλλα δεν θα τα εκμεταλλευτούμε ποτέ.

Το τελευταίο διάστημα ξεπάγωσε κάπως και έχει πετύχει αρκετά πράγματα. Από την συμφωνία με την Βόρεια Μακεδονία, την συμφωνία με την Αίγυπτο, την στάση της Κύπρου για την Λευκορωσία κα. Μη το χαλάτε το σερί.

Προχωρήστε γρήγορα και σιωπηλά, ξεκινήστε να ζητάτε εμπάργκο όπλων στην Τουρκία από τις ευρωπαϊκές χώρες, παίξτε μπάλα στην Λιβύη και μπλοκάρετε ότι ευρώ πάει ανατολικά.

Σταματήστε να κυνηγάτε την κόκκινη βάρκα του σουλτάνου σαν την μύγα που τρέχει μαγνητισμένη από το μπλε φως στον σκοτάδι, σοβαρευτείτε λες και αν ήταν όλα αυτά τα ύδατα δικά μας θα τα αξιοποιούσαμε ποτέ… έδαφος θέλει, μην γελιέστε… 

Ισίδωρος Καραϊσκάκης