ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ιστοσελίδα mikrometoxos.gr, είναι ένα δυναμικό portal και απευθύνεται στο αναγνωστικό κοινό που επιλέγει να ενημερώνεται υπεύθυνα σε ότι αφορά τα δεδομένα και τις εξελίξεις στο χρηματιστηριακό και επιχειρηματικό χώρο, όπως και γενικότερα στον κλάδο της οικονομίας. Παρέχει  έγκυρη και κυρίως ανεξάρτητη πληροφόρηση μέσω τόσο θεμελιωδών, όσο και τεχνικών αναλύσεων για την πορεία των μετοχών.

Ειδικοί συνεργάτες από το χώρο του Χρηματιστηρίου αναλύουν τις εξελίξεις  τόσο στο ελληνικό χρηματιστήριο, όσο και στη διεθνή σκηνή με επαγγελματική υπευθυνότητα , ενώ ταυτόχρονα φιλοξενούνται απόψεις σημαντικών παραγόντων της αγοράς, έτσι ώστε να είναι σε θέση ο αναγνώστης να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με  τις επενδυτικές του αποφάσεις. Βασικό χαρακτηριστικό του μικρομέτοχου είναι η επεξεργασία και η σε βάθος ανάλυση των στοιχείων χωρίς να περιορίζεται στην απλή αναπαραγωγή ειδήσεων στο πεδίο δράσης του.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

Στο μικρομέτοχο θα βρείτε ειδικές στήλες που ενημερώνουν “ζωντανά” καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας το αναγνωστικό κοινό σχετικά με τη χρηματιστηριακή εικόνα και τις τιμές- στόχους των εισηγμένων εταιριών:

1.    Επιλογές και σχόλια μόνον για επενδυτές
2.    Επιλογές και σχόλια για Παίκτες και Traders
3.    Το μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο τουΜικρομέτοχου
4.    Από το Α μέχρι το Ω
5.    Στο ΠΙ και ΦΙ – από τον κόσμο του ελληνικού χρηματιστηρίου
6.    Η… 11άδα της συνεδρίασης
7.    Λεωφ. Αθηνών110: Πολλά μικρά και μεγάλα ενδιαφέροντα(;)
8.    Οι ειδικοί της αγοράς συμβουλεύουν και αναλύουν
9.    Στο ταμπλό του Χ.Α λίγο μετά την λήξη της συνεδρίασης*

*( Με ενδιάμεσες αναφορές κατά την διάρκεια της συνεδρίασης)