Απίστευτη χλιδή στο νέο «παλάτι» Μενεγάκη – Ματέο στο Καστρί (φωτό)

Απίστευτη χλιδή στο νέο «παλάτι» Μενεγάκη – Ματέο στο Καστρί (φωτό)

Απίστευτη χλιδή στο νέο παλάτι Μενεγάκη - Ματέο στο Καστρί (φωτό)

Σε νέο… παλάτι στο Καστρί, από τη βίλλα των Μελισσίων, που διαμένουν σήμερα θα μετακομίσουν σύντομα η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά.Τη βίλα επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος. Το σπίτι είναι φωτεινό, με μεγάλους χώρους, κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπάνιο, ενώ διαθέτει καταπράσινο κήπο, πισίνα και εκπληκτική θέα.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έφτιαξαν τον δικό του επίγειο «παράδεισο» στο Καστρί και σε λίγες ημέρες ετοιμάζονται να μετακομίσουν. Η Ελένη ανυπομονεί να μετακομίσουν και να ξεκινήσει να διακοσμήσει και να στολίζει το νέο της σπίτι.

Πρόκειται για μια βίλα εντελώς διαφορετικής αισθητικής από αυτή που μένει αυτή τη στιγμή το ζευγάρι, καθώς η βίλα των Μελισσίων είναι σε κλασικές γραμμές με παραδοσιακά στοιχεία, ενώ αυτή στο Καστρί με εμφανείς μίνιμαλ επιρροές.

Στη σελίδα του γνωστού αρχιτέκτονα υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω βίλα, που βρίσκεται όπως αναγράφεται στην Εκάλη, ωστόσο δεν διευκρινίζεται το πότε έχει χτιστεί ή κάποιες άλλες πληροφορίες.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!