9 ΙΑΝ 2022- X.A: Τι… έπιασαν ο κεραίες του Κατάσκοπου του μ/μ- Τους φτιάξανε πάλι τους κλάψες!

  • Τι… έπιασαν ο κεραίες του Κατάσκοπου του μ/μ

ΤΕΛΙΚΑ δεν πρέπει να φωνάζουν οι βιομηχανίες. Τους φτιάξανε πάλι τους κλάψες!

  • Μαζί με την… αυτοπαραγωγή ρεύματος από φωτοβολταϊκά με επιδότηση του εξοπλισμού κατά 75%!,
  • και με την απαλλαγή του εφκ για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις,
  • στο τέλος θα μας πουλάνε και ρεύμα!!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ με την έλλειψη ισορροπίας η μετοχή της Γενικής Εμπορίου αλλά δεν βγαίνει και προσφορά που να ικανοποιεί τον μεγάλο εν δυνάμει αγοραστή της. Η εταιρεία θα είναι από τις πολύ ευνοημένες στα έργα ανάπτυξης, που σιγά σιγά θα σκάνε στον ορίζοντα υπό την μορφή της μετουσίωσης τους.

  • Θα την βοηθήσει – υπενθυμίζουμε – και ο Σκαραμαγκάς! Οι σχέσεις του Γιώργου Προκοπίου (Σκαραμαγκάς) και της οικογένειας Κρεμμύδα… είναι εξαιρετικά προνομιακές.

ΣΑΣ έγραφα προ μερικών μηνών… ” ΑΥΤΟΣ με την PREMIA δεν ξέρει τι έχει και χαλάλι του. Προσοχή στη μετοχή του, αρέσκεται στους αιφνιδιασμούς”.

  • Και όπως βλέπετε, δεν έχει ησυχία. Αφήστε, που πρέπει να έχει και το καλύτερο PR στο ελληνικό χρηματιστήριο. Οποια πέτρα (δηλ.ιστοσελίδα) κι αν σηκώσεις (δηλ. θα διαβάσεις), πρώτο τραπέζι πίστα η κυρία…

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ – ΜΙΚΡΟΥΣ: Λανακάμ, το ιδεωδέστερο όχημα… Λίγα βάζετε, λίγα χάνετε… Αλλά, μπορεί και να….

ΣΑΣ το ξαναλέω, ότι κάποια μικρής εμβέλειας από πλευράς δυναμικότητας αλλά που μπορούν να βάλουν μπουρλότο στο Χ.Α (λόγω της δικής του ιδιαίτερα χαμηλής αποτίμησης) ψάχνονται για εξαγορά πακέτων σε μικρές των κλάδων των κατασκευών, της ενέργειας, των logistics και της πληροφορικής.
  • Εχουν ήδη κάνει κρούσεις αλλά παίρνουν την απάντηση… “Πάρτε τα από το ταμπλό”. Το έργο που πρόκειται να παιχτεί προβλέπεται ροκ, μπορεί να αργήσει η ολοκλήρωση του, αλλά θα προβληθεί προσεχώς στις οθόνες σας… Κάποια στιγμή, θα το σηκώσουν ολόκληρο το μαγαζί…

Ο φίλος σας ο… Κατάσκοπος

Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.