9.4.2022- Χ.Α: Άμα δεν έχει δουλειά ο άνθρωπος αλλά βηχοπονοκέφαλο, ιδού το αποτέλεσμα

  • Άμα δεν έχει δουλειά ο άνθρωπος, αλλά βηχοπονοκέφαλο, ιδού το αποτέλεσμα
Πλησιάζει το Πάσχα, και για να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή καλό είναι να κάνουμε τις κινήσεις μας από τώρα.
  • Σε πρώτη προτεραιότητα βέβαια το βαφτιστήρι. Αρχική στάση στο ΑΤΜ της Εθνικής (ΕΤΕ 3,68%) για τον απαραίτητο …ανεφοδιασμό.

Μέσω της Αττικής οδού (ΑΒΑΞ 3,93%) –ευτυχώς δεν χιόνιζε- κατευθυνόμαστε προς το γνωστό παιχνιδάδικο (ΜΠΕΛΑ 4,12%) στην έξοδο 11 (που όπως πληροφορηθήκατε είναι ένας από τους αγαπημένους αριθμούς του μ/μ… με πρώτο …ποιον άλλο, το 13!).

  • Θα στοιχημάτιζα (ΟΠΑΠ 3,43%) ότι ο μπόμπιρας τρελαίνεται για αυτοκινητάκια (ΜΟΤΟ 5,24%). Για σιγουριά όμως, ένα τηλεφώνημα (ΟΤΕ 4,28%) είναι η καλύτερη λύση.
Μου τα μάσαγε ο πιτσιρικάς [θα ήταν υπό την επιτήρηση (ΒΙΟΤ 13,4%) της μαμάς που θα προτιμούσε κάτι οικολογικό –όλες οι μανάδες ίδιες είναι], αλλά τελικά μου επιβεβαίωσε αυτό που είχα φανταστεί.
  • Πολύ πλαστικό (ΠΛΑΘ 3,29%) όμως βρε παιδί μου, αλλά αφού σώνει και καλά το θέλει, τσιμέντο (ΤΙΤC 6,46%) να γίνει, το πήρα κι έφυγα.
  • Kαλό Σαββατοκύριακο!

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  •  Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

****

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.