(9/10) Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- Αρχίζει και μαρσάρει ο κλάδος. Ω γέγονε, γέγονε…

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- Αρχίζει και μαρσάρει ο κλάδος. Ω γέγονε, γέγονε…

ΕΥΔΑΠ: Λέγαμε προχθές για τις στρεβλώσεις. Και να, που άρχισε να αποκαθίσταται η τάξη. Τήρησε λοιπόν τις υποσχέσεις που είχε αφήσει και πέρασε πάλι τα 8,1000 ευρώ (Να μην ξεχνάμε, ότι έχει διανείμει 0,4600 ευρώ ανά μετοχή για μέρισμα και επιστροφή).

  • Καιρός δεν είναι να αποφασίσει να κολυμπήσει σε πιο βαθιά νερά; Για την ώρα  αποκλείεται, τους λόγους τους γνωρίζετε. Εχουν άλλες βλέπετε προτεραιότητες οι του Συστήματος. Που τα θέλει όλα δικά του…

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ, απλά τι είχε γίνει με την ΔΕΗ. Ενώ γνώριζαν το πλάνο που είχαν καταστρώσει για την αναγέννηση του πεθαμένου γίγαντα της ελληνικής οικονομίας, έβγαινε και την έθαβε σκορπίζοντας τον πανικό ο πλέον καθ’ύλην αρμόδιος υπουργός.

  • ΙΝΤΚΑ: Μιας και περί στρεβλώσεων ο λόγος… Δείτε την κεφαλαιοποίησή της και το ποσόν εξαγοράς της Intrasoft και βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα για την δίκαιη αποτίμηση της μαμάς! Ειρήσθω εν παρόδω, ότι πριν 6 με 7 εβδομάδες η μετοχή της έγραφε τα 2,5000 ευρώ στο ταμπλό. Για ποιά προεξόφληση μιλάμε;; Με την κ/φση κάτω από τα 170 εκατ. ευρώ;(!!!!!)

ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Αρχίζει και μαρσάρει ο κλάδος. Ω γέγονε, γέγονε… Με την παρελθοντολογία και με αναθέματα δεν βγάζεις νόημα, πόσο μάλλον αποτέλεσμα. Με σκορ 7-1 στις τελευταίες (8) συνεδριάσεις και από τις 543 στις 563 μονάδες. Θα μου πείτε… Και τι έγινε για 20 μοναδούλες;; Απλά, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.

  • ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ(Ι): Θα μας ήταν υπεραρκετό να κάλυπταν το ένα χιλιοστό(!!!) της απόστασης τους από το ιστορικό υψηλό του δείκτη τους!! Θα άλλαζε όλη η αγορά με αυτό το ένα τοις χιλίοις(!).

ΜΟΗ: Ήταν να μην πάρει φόρα, Τα 15€ δεν χρειάζεται πια κιάλια για να τα δει.


  • ΠΕΤΡΟ: Πρώτη πειστική αντίδραση προχθές μετά από αρκετό καιρό με αυξημένο όγκο (27,5 χιλ.τμχ)  ως επίσημος πλέον διανομέας της BYD. Χθες άρχισε πάλι τα ίδια, στο -0,82% στα 7,2400€ με… 5.500 τμχ. Πολύ δυναμική εταιρεία, με μεγάλες προοπτικές και μέλλον.

ΕΛΓΕΚΑ: Από την περιοχή των 50 λεπτών που είχε σταθεροποιηθεί μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, υποχώρησε μέχρι και τα 0,4380€, για να δώσει μια πρώτη αντίδραση ολοκληρώντας χθες στα 0,4660 ευρώ.

  • Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.