(8.9.2021)- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό – Xαμπάρι δεν παίρνουμε ή μήπως τους πήραμε αυτούς χαμπάρι;

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό

  • ΠΕΡΦ:  Αύριο η ΓΣ, και η προθέρμανση άρχισε από χθες.  Τι δεδομένα έχουμε σύμφωνα με το σχέδιο αποφάσεων;

1. Η μια μετοχή αντικαθίσταται από τρεις

2. Αντλούνται νέα κεφάλαια έως πέντε εκατομμύρια ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση. «Η Τιμή Διάθεσης των Νέων Μετοχών δύναται να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής των υφιστάμενων μετοχών της Εταιρείας»

 3. το ΔΣ της εταιρείας μας ενημερώνει ότι «η αύξηση εργασιών και κερδοφορίας από 1.1.2021 έως σήμερα έναντι της προηγούμενης περιόδου του 2020 είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά στην ιστορία της»

 4. Η ΓΣ θα εξουσιοδοτήσει το ΔΣ «να διερευνήσει το ενδεχόμενο μετάταξης της Εταιρείας στην Κύρια Αγορά του ΧΑ»

Μετά από  όλα αυτά, ε, δεν ήθελε και πολύ να κλείσει στο +5,09%…αισίως στα 14,45€

  • ΔΟΜΙΚΗ: Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, για να δούμε αν στην …πέμπτη προσπάθεια θα υπερβεί το τείχος που υψώνεται γύρω από την περιοχή των 0,85€. Έκανε πράξεις και στα 0,8460€, πριν κλείσει με άνοδο 3,85% στα 0,81€.Οι πιθανότητες φαίνεται να είναι μαζί της αυτή τη φορά

ΙΝΤΕΚ: Με ιδιαίτερη ικανοποίηση θεσμικά χαρτοφυλάκια και ιδιώτες επενδυτές εξαφάνισαν την Δευτέρα περί τα 4 εκατομμύρια μετοχές στο άψε σβήσε στα 3,20€, κίνηση, την οποία η αγορά υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, αν κρίνουμε από το κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίασης στα 3,70€. Σαφέστατη ψήφος εμπιστοσύνης στον όμιλο που μετά την ΑΜΚ βλέπει τους ορίζοντές της να διευρύνονται

  • ΚΟΥΑΛ: Ποιότητα και αξιοπιστία το όνομά της. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά θα βασίστηκαν όσοι μέσω τριών πακέτων αγόρασαν σχεδόν 2,4 εκατομμύρια μετοχές  (8,8% της εταιρίας) στην τιμή των 0,234€. Η κίνηση αυτή ώθησε τη μετοχή στα 0,31€ (+14,39%)

ΙΛΥΔΑ, CPI: Χαρές για τις δυο μικρούλες της πληροφορικής. Η πρώτη μετά από πέντε συνεδριάσεις στο μείον, έκλεισε με θετικό πρόσημο κοντά στο  4%, ενώ η δεύτερη με τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών των τελευταίων τριών μηνών σημείωσε άνοδο 2,44%

  • ΓΔ/ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Τι Ρ/Ε στα τάρταρα από την JP Morgan, τι αναβαθμίσεις ομολόγων των συστημικών από τη Fitch, χαμπάρι δεν παίρνουμε. Ή μήπως τους πήραμε αυτούς χαμπάρι;

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.