8.1.2022-Χ.Α: Ύστερα από αρκετό καιρό η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τις Τράπεζες !

  • Ύστερα από αρκετό καιρό  η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τις Τράπεζες !
Προάγγελος καλών ειδήσεων και απαραίτητος για την οικονομία  μέχρι την άλλη Παρασκευή να έχουμε καλά νέα από τό μέτωπο των αναβαθμίσεων… Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει πώς μπορείς να εμπιστευτείς κάποια Τράπεζα όταν οι Εκπρόσωποι τους δεν έχουν ούτε μια στο χαρτοφυλάκιο τους!
  • Στα ουσιώδη !
Realcons – τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! μίλησε στο ταμπλό !
Με φόρα και χωρίς στάση για το 3€
ΙΚΤΙΝΟΣ 
Εταιρεία εξαγωγική και με προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας ! Με το που τελειώσει η πανδημία οι εξαγωγές της θα εκτοξευθούν συμπαρασύροντας τα μεγέθη της εταιρείας σε νούμερα προ πανδημίας και πολύ καλύτερα αν σκεφτούμε καί την ανάπτυξη πού περιμένουμε .
  • Επίσης ο όμιλος προγραμματίζει επέκταση σε νέα λατομεία και το μάρμαρο του Βολακα είναι μοναδικό στον κόσμο με τεράστια ζήτηση .
Ας μην ξεχνάμε επίσης την έκταση της Σητείας πού η εισηγμένη θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπως και τα αιολικά πάρκα που έχει
ο όμιλος . Η μετοχή στα παρόντα  0.74-0.75€ έχει κάνει τη συσσώρευση που χρειάζεται , αρκετά υποτιμημένη με αρχικό στόχο  0.88€

  • Μια μετοχή του εξωτερικού στα μέτρα μας !
Nel Asa, NEL.OL
Με πράσινο αέρα από τα νορβηγικά φιόρδ ο Νορβηγικός κολοσσός του πράσινου υδρογόνου αναμένει τα επόμενα χρόνια εκτίναξη μεγεθών λόγω των παραγγελιών που θα πυροδοτήσει η ενεργειακή μετάβαση στο πράσινο υδρογόνο .
Η μετοχή είναι παγκόσμιος leader ηλεκτρολυτών και έχει πλήρη καθετοποίηση παραγωγής σε όλους τους τομείς του πράσινου υδρογόνου .
Στα παρόντα επίπεδα 14.40 nok η 1.44€ είναι τζάμπα !! και όσοι το εκμεταλλευτούν θα χτίσουν πραγματικές περιουσίες σε βάθος πενταετίας !
Διαπραγματεύεται σε τρία Χρηματιστήρια Νορβηγία Γερμανία Αμερική με προτίμηση τη Νορβηγία και έχει σημαντικά ποσοστά σε δυο εταιρείες εισηγμένες μια στην Αμερική Nikola – NKLA με εργοστάσιο παραγωγής φορτηγών αυτοκινήτων και στην  Δανία την
Everfuel – EFUEL.OL εταιρεία παραγωγής σταθμών υδρογόνου.
Η ακρίβεια των άλλων μορφών ενέργειας και  οι στόχοι που έχουν τεθεί μέχρι το 2030 λαμβάνοντας μέτρα κατά τις μόλυνσης του περιβάλλοντος έφερε στο προσκήνιο το φυσικό υδρογόνο με την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάινερ να φέρνει τετελεσμένα στους Ευρωπαίους εταίρους να κλείσει σύντομα το νομικό κομμάτι ώστε να ανοίξει η αγορά στη ποιο φυσική και αποδοτική μορφή ενέργειας !
O Μεθοδικός Σερίφης 🏵