6 Αυγούστου 2021- Χ.Α: Πρωϊνά σφηνάκια (by OAK) – Επίπεδο… Σκέτο δάπεδο!

Πυρκαγιές, Ειλικρινά, τραγικά τα πράγματα. Αλλά με τέτοιες θερμοκρασίες και την κατάσταση των υποδομών και δασών μας για να μην πω των χωραφιών μας, είναι θαύμα που δεν κλαίμε και θύματα.  Ο θεός μαζί μας.

  • Τον επιστήμονα με άποψη για το αν κανουν ολοι καλα την δουλειά τους δεν θα το κάνω και γελάω μαζί με οσους προσπαθούν μέτα την Ιατρική να ανελιχθούν στην θέση του πυροσβέστη με γνώσεις δασοπυροβεσης, αεροπορικών μέσων και στρατηγικών σχεδιασμών. ΕΛΕΟΣ. Επίπεδο… σκέτο δάπεδο!

ΠΕΤΡΟ: Το πρώτο τρίμηνο ήταν φοβερό και κρινοντας από το ταμπλό το δευτερο θα είναι αποκαλυπτικό !!!. 

  • ΦΡΙΓΟ, Ανοδος τζίρου και αποτελεσμάτων. Η αγορά ακόμα δεν εχει αποτιμήσει τα νούμερα, πάντως όταν αυξάνει ο τζίρος είναι θέμα χρόνου πότε θα βγουν και τα κέρδη. Stay Long.

Intralot, Και εδώ μια από τα ιδια. Το Adr μαλιστα, εκανε χτες ένα πέταγμα προς τον ουρανο. Κλεισιμο Σορτ ή κάτι ξέρει η θεια από το Σικαγο; 

  • Intracom, Αφου η κόρη είναι αλανιάρα η μαμά τι θα κάνει; Πάμε για νέα επίπεδα.

ΜΟΗ, Και εδώ θέμα χρόνου, πότε θα τελειώσει το μάζεμα. Καιρο τωρα στα επιπεδα, αλλά τα περιθώρια διυλισης διαρκώς αυξανουν. Για οποιον δεν γνωρίζει το σπορ, οι εταιρίες διυλισης βγάζουν κέρδη από τα περιθώρια διυλισης και τα αποθέματα αν ακριβαινουν. Μηνες τωρα ακριβαινουν και τα δυο. Η μετοχή φυσικα στασιμη. Ένα διαγραμμα ισως σας πεισει.

ΜΥΤΙΛ, και εδώ οι τιμές αλουμινιου διαρκώς ανεβαινουν. Το ιδιο και οι τιμές ρευματος που παράγει ενώ ο κλάδος των ΑΠΕ πετάει. Τι άλλο να πούμε; Stay long.

  • ΠΑΙΡ, στο Capital ένα ενδιαφέρον άρθρο για την μικρούλα από τον κ. Μάνθο. Για ρίξτε μια ματιά.

ΛΟΥΛΗΣ, Απαγοητευτική η χρηματιστηρική του εικόνα. Εχω πει επι προσωπικού σε πολλούς ιδιοκτήτες εισηγμένων. Δεν φτάνει μια εταιρία να είναι Υγιής, πρέπει και να δειχνει Υγιής στο Ταμπλό. Αλλιως μπαινουν δευτερες και τρίτες σκέψεις. Περαν του ότι είναι η εικονα σας προς το επενδυτικό κοινό, είναι και η εικόνα σας προς τις συνεργαζόμενες τράπεζες.Ξυπνήστε πέρασαν οι εποχές τις απραξίας.

  • ΚΑΡΕΛΙΑΣ, Μια από τα ιδια με το Λουλη στο πιο πλουσιο και πιο μεγαλο. Εταιρία διαμάντι, μετοχή για κλαματα.

ΠΕΙΡ, Αποτελεσματα εξαιρετικά. Δεν ξέρω η μετοχή γιατι δεν βρισκεται ήδη στο 1.6… ( τα καλα τα γράφω και μην λετε ότι εχω εμπαθεια με την τράπεζα.)

  • ΑΣΤΑΚ, τα κλειδώματα εχουν συνέχεια. Μην ξεχνατε ότι τα παιδια μάζευαν 2 χρόνια ένα χαρτι με discount 50%. Και μαλιστα με μπλοκαρισμένο το 92% που εχει η ΑΛΦΑ. Οπου θελουν το πανε. Και TESLA το κανουν, αν επιθυμουν.

Με πήρε χτες φιλος και με ρωταγε που βρισκω την ορεξη να γράφω από την παραλία. Η απάντηση και δημόσια. Το ΧΑΑ δεν είναι το χομπι μου και οι διακοπες η καλυτερη περιοδος για το χομπι. Πάμε για φοβερό Αύγουστο (τουλάχιστον χρηματιστηριακό και μέχρι τώρα)

Tην καλημέρα μου,

Φιλικά ΟΑΚ