6 χρόνια φυλάκισης για ιερόδουλη που έκανε ένεση ηρωίνης και σκότωσε διευθυντή της Google

Η Alix Tichelman , κρίθηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη υπεύθυνη για τον θάνατο ενός διευθυντή της Google, αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον έπεισε να κάνει χρήση ηρωίνης για να έχουν καλύτερο σεξ.

Η ιερόδουλη από την Καλιφόρνια, καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση επειδή έκανε το Νοέμβριο του 2013 ένεση με ηρωίνη στον Forrest Timothy Hayes ενώ βρίσκοντάν στο γιοτ του και μόλις αυτός έχασε τις αισθήσεις του, η Tichelman δεν κάλεσε για βοήθεια.

f-prostitute-a-20140711.jpg

Ο Hayes είχε πληρώσει πολλές φορές την Tichelman για να κάνουν έρωτα ενώ σύμφωνα με τις αρχές, τη νύχτα του θανάτου του είχαν κάνει σεξ και χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην δίκη, η Tichelman αφού φιλήθηκε με τον διευθυντή, μετά ετοίμασε δύο σύριγγες και έκανε η ίδια την ένεση στον εαυτό της και τον άτυχο άνδρα. Ο δικηγόρος της Tichelman, Larry Biggam ανέφερε πως η πελάτισσά του δηλώνει ανακουφισμένη από την ποινή, όπου αναμένεται να μείνει τρία χρόνια στην φυλακή.

Ένοχη η ιερόδουλη που έδωσε ηρωίνη σε εκατομμυριούχο διευθυντή της Google πριν το σεξ και τον σκότωσε

Ο Biggam χαρακτήρισε τον θάνατο του Hayes από υπερβολική δόση “ατύχημα” από την χρήση ναρκωτικών ανάμεσα σε δύο ενήλικες που ήξεραν τι έκαναν.

Το call girl συνελήφθη οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του παντρεμένου και πατέρα πέντε παιδιών Hayes, μετά από την έρευνα βίντεο από κάμερα στο λιμάνι του Santa Cruz όπου φαίνεται μία γυναίκα να φεύγει από το γιοτ του άτυχου διευθυντή, αφού πρώτα πίνει ένα ποτήρι κρασί.

tichelman-headshot.jpg

Στο βίντεο φαίνεται να προσπαθεί να τον επαναφέρει στην ζωή, πράγμα που θεωρήθηκε από τους δικαστές ότι αποδεικνύει πως δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

hayes.jpg

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Tichelman ο Hayes πίεζε την πελάτισσά του να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

photo_6.jpg

Η αμερικανοκαναδέζα Tichelman ετοιμάζονταν να φύγει για την Καλιφόρνια όταν συνελήφθη ενώ όπως αναφέρεται οι γονείς της είναι εύποροι.

Ο Hayes ήταν υπεύθυνος για το ρομποτικό αυτοκίνητο της Google και τα γυαλιά της εταιρείας.

Alix_Tichelman.jpg