(5.9.2021)- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό – Το αντίθετο θα μας έβαζε σε σκέψεις

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό…

ΔΕΗ: Περιμένοντας το τίμημα… Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το δεσμευτικό ενδιαφέρον των τεσσάρων(!!!) υποψηφίων γαμπρών πολύ καλών οικογενειών, που βάσει κεφαλαιοποιήσεων μόνο τυχαίοι και δευτεράντζες δεν είναι. Η τιμή της πολυπόθητης νύφης δεν ξέφυγε(10,03€), που μάλλον καλό είναι. Το αντίθετο θα μας έβαζε σε σκέψεις.
  • ΤΡΑΠΕΖΕΣ: …Και ξαφνικά… νάτες πετιούνται! Άλλαξαν επιτέλους ομάδα και κάνοντας τη σωστή επιλογή πρωτοστατούσης της Eurobank (+2,22%) ντύθηκαν στα πράσινα. Και οι τέσσερεις; Ε, όχι ακόμα… η τέταρτη (Πειραιώς) δυσκολεύεται προς το παρόν στην αλλαγή λόγω …εντοπιότητας!

ΙΝΛΟΤ(Πέμπτη): Από τα 0,42 στα 0,50 και από τα 0,50 στα 0,42. Σαν να ανηφορίζεις από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και να επιστρέφεις στη βάση σου. Αν συνεχιστεί πάντως το ίδιο μοτίβο, τα καρντάσια είναι εκείνα που έχουν σειρά να παίξουν ξυστό

  • ΙΝΛΟΤ(update): Πιστή στη διαδρομή της σταμάτησε για το ΣΚ στη Λάρισα (0,4480) για ουζάκι. Τα καρντάσια έχουν ήδη ετοιμαστεί για την υποδοχή και την περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες,

ΠΛΑΘ: …Κι αν η ΙΝΛΟΤ πάει προς το παρόν μέχρι Θεσσαλονίκη, αυτή έχει οριοθετήσει ως αρχικό προορισμό τη Θράκη (10€). Έχει χαρίσει πάμπολλες συγκινήσεις στους μετόχους της που αναμένουν την ανακοίνωση των best ever αποτελεσμάτων γύρω στα μέσα του μήνα. Στα 8,37€ ολοκλήρωσε την εβδομάδα.

  • ΠΡΟΦ: Εκ νέου ιστορικά υψηλά (6,16€)…μέχρι τα επόμενα. Καλή η άμυνα για κατοχύρωση επιπέδων, αλλά να σκοράρουμε κιόλας. Φουλ επίθεση λοιπόν από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και μετά, με εξαιρετική μάλιστα αποτελεσματικότητα. Μια απλή σύγκριση με ομοειδείς μας πείθει για την περαιτέρω άνοδο της μετοχής

ΕΛΓΕΚΑ: Εξακολουθεί να απορροφά την προσφορά, όσο μεγάλη κι αν είναι. Μετά τα 0,45 και τα 0,47, έκανε βάση και τα 0,50€. Απίστευτος όγκος (τον έχει κάνει ποτέ, άραγε;), υπερέβη τις 290 χιλιάδες με τελική τιμή τα 0,5080€ και άνοδο 6,95%. Ο πολλά υποσχόμενος  κλάδος της την έβγαλε από την αφάνεια και ευαισθητοποίησε επενδυτές που είτε αγνοούσαν την ύπαρξή της, είτε δεν της είχαν δώσει την απαιτούμενη προσοχή

  • ΝΑΥΠ: You foul? Υou foul? Αντιλαμβάνεστε, υποθέτω, λόγω δραστηριότητας της συγκεκριμένης ποιον θυμήθηκα! Με τις τιμές του βαμβακιού στα ύψη, το ερώτημα δεν είναι αν θα είναι κερδοφόρο το εξάμηνο, αλλά πόσο κερδοφόρο θα είναι. Το: «σφάζει τους πωλητές με το βαμβάκι», ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή της. Έκλεισε στο 1,31€, αφού πρώτα είχε κάνει μια διερευνητική επίσκεψη σ το 1,38€. Αξιοσημείωτος κι εδώ ο όγκος συναλλαγών (40 χιλιάδες μετοχές άλλαξαν χέρια)

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.