(5.11.2021)- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- Στην θέση τους θα ντρεπόμασταν και όχι μόνον…

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό

ΕΧΑΕ: Αισίως βρέθηκε στην 39η θέση της κατάταξης των εισηγμένων εταιρειών του Χ.Α βάσει της αποτίμησης τους στο ταμπλό. Προσωπικά στη θέση τους θα ντρεπόμουνα.

  • “Κατάστημα μοντέλο και τόκαναν μπακαλικάκι”. Δεν γράφω την λέξη που περιμένατε, γιατί εκεί υπάρχει οργάνωση και τάξη το λιγότερο.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ την ανοδική τους διαφυγή. Η μία από τα 0,0550 με 0,0060 προ 12μηνου ακριβώς και η άλλη από τα 0,0800-0,0900 ευρώ πριν από 15 μήνες. Η πρώτη (ΦΡΙΓΟ) βρίσκεται τώρα στα 0,1700 με 0,1750 ευρώ και η 2η (ΙΝΛΟΤ) καβάντζωσε και τα 0,7000 προ ολίγου.

  • Οσο να είναι οι παικταράδες της 1ης αισθάνονται ολίγον τι στεναχωρημένοι έτσι και δεν έχουν και ΙΝΛΟΤ. Να μην στεναχωριούνται όμως… Να έχουν απλά υπομονή και να μην ασχολούνται με τις…παραξενιές των m/m της μετοχής.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ (και εδώ) άδικο ο μ.μ που τρωγόταν για την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Και μόλις μας είπε, ότι θα δουν κι άλλα πολλά τα μάτια μας από την συγκεκριμένη.

  • Και να προσέχουμε και την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, όπου εκεί στρέφει ο όμιλος το βάρος του ενδιαφέροντος του. Φάνηκε και στο ταμπλό στις τελευταίες συνεδριάσεις ξεκάθαρα αυτή η (προδιάθεση)…

ΠΕΡΦ: Βρε παιδιά, δεν είναι δωρεάν οι μετοχές του split (γέλια)… Μην την πατήστε όπως την πάτησαν οι βιαστικοί σε ΕΝΤΕΡ και ΕΠΣΙΛ…

  • ΣΙΔΜΑ: Μετά την μετεωρική εκτόξευση της στα Υψηλά των 3,3000 ευρώ διορθώνει κάτω από τα 2,6000 ευρώ. Μετοχή όμως με ev/ebitda κάτω του 5 δύσκολα να βρει κανείς. Με απροσδιόριστη την εν δυνάμει δυναμική της.

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.