5.10.2021- Χ.Α: Παιδιά, μην την… διαλύσετε- αργότερα σήμερα- την αγορούλα μας

Χ.Α: Παιδιά, μην την διαλύσετε- αργότερα σήμερα- την αγορούλα μας

ΠΑΙΔΙΑ μην την διαλύσετε – αργότερα σήμερα – την αγορούλα μας. Δεν έχει η φουκαριάρα καμία, μα καμία σχέση με την Wall Str και τις άλλες μεγάλες αγορές.

  • Μην βγάζετε μόνοι τα ματάκια σας, αφού τα καλά, ποιοτικά και δυναμικά χαρτιά και χαρτάκια σας μία χαρά τα πηγαίνουν σε όλους τους τομείς.

Το να συγκρίνεις μεταξύ τους, δύο τόσον ανόμοιες οντότητες σε ποδοσφαιρικούς όρους (μη τυχόν και το καταλάβουν τα πρόβατα) είναι σαν να συγκρίνεις μεγέθη όπως αυτά των Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, ΜAN.Utd, MAN CITY, JUVE, PSG κλπ κλπ

  • με τα αντίστοιχα των Αστέρα Πετρομαγούλας, Φοίνικα Παραμυθιάς, Γλυκά Νερά, Νίκη Ανω Κατοράχης, Δόξα Κάτω Πλαγιάς κλπ κλπ.

Εκαστος εφ’ ω ετάχθη. Λίγη σοβαρότης δεν βλάπτει, ειδικά μετά την ανακοίνωση πολύ καλών έως εξαιρετικών αποτελεσμάτων για το πρώτο εξάμηνο από πλείστες όσες εταιρείες και εταιρειούλες μας.

****

  • ΚΟΥΙΖ: Υπάρχει άραγε άλλη ευρωπαϊκή εταιρεία αποτίμησης άνω των 0,75 δισ. ευρώ χωρίς δάνεια με τέτοια αναλογία ταμείου και κεφαλαιοποίησης, περί το 60% (!!!). Μην το ψάχνετε, δεν υπάρχει… ΦΥΣΙΚΑ περί ΕΥΔΑΠ ο λόγος.

ΕΥΔΑΠ: The next Big Thing του Μέγαρου Μαξίμου, μετά την ΔΕΗ. Θα συνεχίσουν να την απαξιώνουν και αφού το καταφέρουν, θα απομακρύνουν τον νυν και θα φέρουν τον νέο Ανα-Στάση για τα περαιτέρω.

  • ΕΜΜΕΣΗ απάντηση σε παράπονο φίλου αναγνώστη που μας έγραψε… “Καλησπέρα…31/8 και 1/9 γραψατε για 1 δις κεφαλαιοποιηση  στην μετοχη πολυ συντομα, τα 12.5 τα αφηνουμε στην ακρη, για συνταρακτικες εξελιξεις με το ποσοστο του ταιπεδ και το μάνατζμεντ στον πολσον.. η μετοχη τοτε 8.6…  Σημερα 7.2…!!  22% πτωση απο τα υψηλα οταν επι πανδημιας εχασε 28% με το χαα απο 900 μοναδες στις 450…μηπως η μετοχη παει να βρει την τιμη που θα παρει το ποσοστο ο πολσον οπως και το 2014 που πηρε με discount 12%;

ΝΑ το επαναλάβουμε επί τη ευκαιρία: Αλλο τι γράφουμε εμείς κι άλλο το τι γίνεται στο ταμπλό. Ετσι είναι το Σύστημα φτιαγμένο. Σήψη και Διαφθορά παντού, αλλά όχι και να την… πληρώνουμε εμείς, γιατί έχετε παρεξηγήσει το τι παίζεται στην Μεγάλη Αγορά και πως αυτή χειραγωγείται. Ας έρθει η 31/8/2022 και τότε τα ξαναλέμε, αν και οι εξελίξεις θα έχουν τρέξει αρκετά ενωρίτερα.

  • Αν ήταν ότι γράφουμε να επαληθευόταν σε άμεσο χρόνο, τότε θα είχαμε πάει όλοι μας προ πολλού σε παραδεισένιους προορισμούς παρέα με όλα τα ουρί του παραδείσου.