Ναι μεν, αλλά… Και όσο για τους υπόλοιπους, απλά ας πρόσεχαν… (από τον Contrarian)

OTAN βρε παιδιά διαβάζω αναλύσεις – εκθέσεις με ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 5ετίας, όσο νάναι θα ένοιωθα κάπως μα@άκας αν τις έπαιρνα στα σοβαρά.

  • Πόσο μάλλον, όταν αυτές αναφέρονται σε ομίλους που πολάκιις τις διαψεύδουν και μαζί με αυτές και τους αναλυτές που τις γράφουν.

Κωμικοτραγικά πράγματα, αν θέλει κανείς να τα δει σοβαρά, πόσο μάλλον να τα λάβει και υπόψη του.

  • Πότε θα το καταλάβουν, ότι οι εκθέσεις είναι κατά παραγγελίαν και μάλιστα εδώ δεν χωράει καν εξαίρεση του κανόνα(!)…

ΔΕΝ έχει περάσει άλλωστε μεγάλο χρονικό διάστημα που μερικές μικρομεσαίες θέλησαν να κάνουν γνωστά τα μεγέθη, τις προοπτικές και την δυναμική τους. Αποτάθηκαν λοιπόν σε Οίκους για τα περαιτέρω και αυτοί τους ζήτησαν αμοιβή για να βγάλουν μία έκθεση.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

****

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ και τούτο το φαινόμενο… Καθημερινά να μας βομβαρδίζουν με τεχνικές αναλύσεις που αναφέρονται απλά σε νούμερα στηρίξεων και αντιστάσεων. Οπου μάλιστα οι χαράκτες  πάντα δικαιώνονται, αφού αν δεν πάει πάνω, θα πάει κάτω και τανάπαλιν.

****

ΜΕΡΟΣ του παιχνιδιού και τα δύο αυτά φαινόμενα, αφού διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση εν ζωή των Αγορών, με τα αντικείμενα των πόθων τους να καλύπτουν έως και το 90% των καθημερινών εισπράξεων των ανά την υφήλιο ΕΥΑΓΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ που κάνουν τα πάντα για να τους ευχαριστούν για να περνούν αυτά ζωή χαρισάμενη. Και όσο για τους υπόλοιπους, απλά ας πρόσεχαν…

****