Το μεσημβρινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (01 Ιουλίου 2020)

Ένα από τα πανέμορφα Ελληνικά μπλέ… καλημέρα! και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: Με την ευκαιρία των πρώτων μπάνιων για φέτος, μια ανησυχητική διαπίστωση που επιτείνεται κάθε χρόνο: Το θέμα της παχυσαρκίας στον πληθυσμό μας εξελίσσεται σε μάστιγα. 7 στους 10 κατά ΜΟ έχουν ξεφύγει από τα ανεκτά όρια κιλων. Χωρίς καμία διάθεση ρατσισμού, είναι λυπηρό το θέαμα που παρουσιάζει ο μέσος Έλληνας και η Ελληνίδα.

 • Και δεν μιλώ απλά για λίγα παχακια που έρχονται με τη πάροδο της ηλικίας όταν ο μεταβολισμός πέφτει και απεναντίας οφείλεις να προσέχεις ακόμη περισσότερο, αλλα για πραγματικά υπέρβαρους με όσες αρρώστιες προκαλεί αυτό από μόνο του.

Εγκεφαλικά, πιέσεις, καρδιές, διαβήτες, χοληστερίνες, απώλεια ευκινησίας, διαλυμένα γόνατα κλπ κλπ. Όσο και να πας για κόμμωση, νύχια, μοντελάκια και δεν ξέρω τι άλλο, άμα δε μαζέψεις το κουτάλι, όλα στράφι.

 • Το ίδιο λυπηρό είναι να το διαπιστώνεις σε παιδιά και εφήβους όπου χτυπάμε πανευρωπαϊκές πρωτιές. Χώρια που κατορθώσαμε να παχύνουμε ακόμη και… Κινέζους που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Μια ματιά στις ταβέρνες είναι αρκετή να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος που ελάχιστα οφείλεται σε άλλους λόγους (κληρονομικότητα κλπ), γιατί υπάρχουν κι αυτοί.
Τα πιάτα πάνε κι έρχονται αδειάζοντας σε μορφή πολυβόλου λες και δεν υπάρχει αύριο & οι γκρίνιες στα γκαρσόνια που ιδροκοπάνε να προλάβουν τις μασέλες που κροταλίζουν, μόνιμες.

 • Το χειρότερο, και τρώνε και ψάχνουν για δικαιολογίες…. τρώγοντας. Κι όταν δεν τρώνε, μιλάνε για φαγητό. Όσο για διάθεση κίνησης, ένα απλό περπάτημα, κάποιο σπορ, λίγο κολύμπι, ας μη μιλήσω καλύτερα. Ο Βούδας σε ξαπλώστρα θα κινιόταν περισσότερο.
  Κρίμα..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΤΡΑΣ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ…

Δε θα ασχοληθώ ούτε με την αισθητική, ούτε με το κυκλοφοριακό μπάχαλο, αλλά ούτε και με το κόστος του “Μεγάλου Περιπάτου” του Μπακογιάννη, παρά το ότι, σε κάθε μία από τις παραπάνω θεωρήσεις, ο δήμαρχος βαθμολογείται πολύ κάτω από τη βάση.
Θα ασχοληθώ με κάτι που πολλοί δε δίνουν σημασία, το οποίο όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό:

 • Ο Μπακογιάννης, χαρακτήρισε το έργο ως αναγκαίο για την “αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του COVID 19” προκειμένου να ενταχθεί στους ειδικούς κανόνες και να ξεφύγει από τις συνήθεις χρονοβόρες διαδικασίες, αλλά και για να πάρουν την προμήθεια, δικοί του άνθρωποι (και της αδελφής του). Δηλαδή, είπε ψέματα, για να ξεπεράσει μία διαδικασία, η οποία έχει θεσπιστεί για να διασφαλίζει τη διαφάνεια, τον ελεύθερο ανταγωνισμό, τις ίσες ευκαιρίες και τον έλεγχο.

Με άλλα λόγια, ο ο Μπακογιάννης έφτυσε στα μούτρα το θεσμικό πλαίσιο για τα δημόσια και τα δημοτικά έργα και παράλληλα έφτυσε και στα δικά μας μούτρα. Δε σεβάστηκε ούτε τη δημοκρατία, ούτε τους κανόνες της. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό παράπτωμα για ένα νέο πολιτικό που έχει μακρύτερες φιλοδοξίες και ένα αρνητικό δείγμα, για το τί πραγματικά κρύβει η “ωραία” εικόνα.

 • Τον λέοντα, τον καταλαβαίνεις και μόνον από το νύχι του, δεν είναι ανάγκη να τον δεις όλον. Έτσι, και ο Μπακογιάννης, σε μία μάλλον ασήμαντη κατάσταση, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, μας δείχνει τί είναι ικανός να κάνει. Φανταστείτε τί θα μπορούσε να κάνει σε σοβαρά ζητήματα. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ. Θα το (και θα τον) βρούμε μπροστά μας. Αλλά τότε θα είναι αργά.

Σε ένα σοβαρό κράτος, ο Μπακογιάννης και όσοι συμμετείχαν στην απατεωνιά, θα είχαν σταλεί στον εισαγγελέα και θα ετίθετο το ερώτημα παύσης τους από τα καθήκοντά τους. Ας μη διαμαρτυρόμαστε για το κράτος στο οποίο ζούμε. Εμείς το δημιουργούμε, με την ανοχή μας.

* Πριν 1-2 χρόνια, στο προφίλ αυτό είχα εκφραστεί με θέρμη για τον Μπακογιάννη, ως ένα νέο πολιτικό, χορτάτο, με αύρα και χάρη, που μπορεί να εμπνέει και να πείθει. Πίστευα δε ότι είχε διοικητικά προσόντα, αλλά και ικανότητες να ηγείται. Και είχα προτρέψει να τον ψηφίσετε. Ο εμπειρία των λίγων μηνών από τη δημαρχία του, με πείθει ότι είχα κάνει λάθος. Σας ζητώ συγνώμη.


Μήπως ήρθε η στιγμή να μάθουμε το περιεχόμενο της επιστολής του Ν. Κοτζιά στον Α. Τσίπρα, όταν ο «χοροπηδηχτούλης των Πρεσπών» φαγώθηκε χάριν του συνεταίρου Π. Καμμένου; Τι έγραφε ο πρ. ΥΠΕΞ; Σχετίζονται όσα έγραφε με το παρακράτος και τις μπίζνες του «κεντρικού μαγαζιού»;


Παράβαση με το αμάξι στο Λονδίνο, λίγες μέρες μετά μου έρχεται γράμμα με φωτογραφίες του περιστατικού, του αυτοκινήτου, των πινακίδων, με ημερομηνία/ώρα και φυσικά με το πρόστιμο. Πήρα τηλέφωνο & το πλήρωσα με κάρτα χωρίς καν να μιλήσω με κανέναν (αυτοματοποιημένα όλα).ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ – Ποιοι γνώριζαν για το συμβόλαιο εκτέλεσης ► Διαβάστε στην KONTRA NEWS σήμερα ►►►► Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 ◄◄◄◄
Σε όλα τα περίπτερα και τα σούπερ μάρκετ

Εικόνα


***
Οσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το Υπουργικό Συμβούλιο

Η εντύπωση που αποκόμισαν οι περισσότεροι των υπουργών που μετείχαν στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο ήταν ότι πιθανώς να ήταν και το τελευταίο με την παρούσα σύνθεση. Κάτι οι πληροφορίες ότι τον Ιούλιο θα γίνει ανασχηματισμός, κάτι οι ψίθυροι ότι το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο θα γίνει στις αρχές Αυγούστου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν ότι στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Πρωθυπουργός μάλιστα τους ευχήθηκε και καλό μήνα, αφού συνεδρίαζαν παραμονή της 1ης Ιουλίου, λέγοντας μάλιστα ότι και ο μήνας αυτός ελπίζει να είναι παραγωγικός και ότι έχουν πολλά να κάνουν…

***
Οι τηλεδιασκέψεις έχουν και τα καλά τους. Εις εκ των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου βρήκε την ευκαιρία στη διάρκεια της συνεδριάσεως να τσιμπήσει ένα σνακ αλλά όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει ξεχάστηκε και εμφανίστηκε… μπουκωμένος.

***

Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός

Κάπου 750 καλλιτέχνες και 500 τοπικοί συνεργάτες θα εργαστούν για το φιλόδοξο πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού «Ολη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και αφορά 62 παραγωγές που δημιουργούν 262 πολιτικά γεγονότα σε 119 αρχαιολογικούς χώρους. Η έναρξη θα γίνει στις 18 Ιουλίου στην Ρωμαϊκή Αγορά και το πρόγραμμα περιλαμβάνει θέατρο, μουσική, λυρικό θέατρο και γενικά σύγχρονο πολιτισμό, όπως μου εξήγησε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Ολη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», έχουν πληγεί οικονομικά από την υγειονομική κρίση. Να σημειώσω επίσης ότι όλες οι παραστάσεις σ΄όλη την Ελλάδα θα είναι δωρεάν για το κοινό (με την προϋπόθεση να τηρούνται τα μέτρα υγιεινής προστασίας).

***
Μόνον που δεν στρώσαμε κόκκινο χαλί στους τουρίστες

Ηταν εμφανής η συγκίνηση της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού, όταν αντίκρυσαν τους πρώτους (καμιά πενηνταριά δηλαδή) τουρίστες (από της Κάτω Χώρες) στη Ρωμαϊκή Αγορά: «Μόνο που δεν τους στρώσαμε κόκκινο χαλί, τόση ήταν η χαρά μας όταν είδαμε τους πρώτους τουρίστες σε αρχαιολογικούς χώρους», έλεγε μια από τις συνεργάτιδες της υπουργού Πολιτισμού. Οι τουρίστες δεν φορούσαν μάσκες (δεν είναι άλλωστε υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα σε ανοικτούς χώρους, μόνον σε μουσεία είναι υποχρεωτική η μάσκα), κρατούσαν από ένα μπουκαλάκι νερό (που τους προσφέρθηκε δωρεάν στην είσοδο μαζί με το εισιτήριό τους) και έμειναν να θαυμάζουν το Ωρολόγιο του Ανδρόνικου Κυρρήστου («Αέρηδες»), κτήριο του τέλους του 1ου αιώνα π.χ. που διέθετε εννέα ηλιακά ωρολόγια αλλά και μηχανισμό πλανηταρίου.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΚΑΡΗ: Με πονηριά και ψέματα μπορείς να γλιτώσεις από πολλά σ’ αυτήν τη ζωή. Προσωπικά αυτή την οδό δεν την ακολούθησα ποτέ. Δεν τα έχω καθόλου καλά με τα ψέματα (δεν μπορώ να διανοηθώ τη στιγμή που άνθρωπος θα μου πει πως τον κορόιδεψα για οποιονδήποτε λόγο) και η πονηριά είναι μια λειτουργία που ο εγκέφαλός μου αγνοεί.
Κοστίζει, βέβαια αυτό, αλλά αν δεν μπορείς να είσαι αλλιώς, πρέπει να μάθεις να υπομένεις τις συνέπειες.

 • Το πρόβλημά μου είναι ότι έφτασα 42 ετών και ακόμα δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Κυρίως γιατί όσο γνωρίζω άλλους ανθρώπους, τόσο αναγνωρίζω πως αυτό αποτελεί ίδιον της φυλής μας. Έχουμε τσακωθεί με την αλήθεια και χρησιμοποιούμε μονίμως τεχνάσματα για να πετύχουμε τους στόχους μας εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο κάθε περίσταση.

Μπορεί να είμαστε δε και ο πιο χειριστικός λαός του κόσμου. Κι όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν γιατί κάποιοι τα ανέχονται. Ίσως αυτό να είναι το 50% της παθογένειας αυτής. Ότι ανεχόμαστε τους ψεύτες, τους χειριστικούς και τους κουτοπόνηρους. Ότι πάντα οι δικαιολογίες και τα προσχήματα πιάνουν τόπο, ακόμη και όταν δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν.


ΜΑΤΙΝΑ ΓΙΑΓΚΑ: Ήρθαν οι τουρίστες ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ 😂😂😂😂😂😂….. έχω κέφια

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


ΜΗΝΥΜΑ: Ακούω ότι θα έπρεπε να διερευνηθεί το σκάνδαλο Novartis… Μα σε ποιά χώρα νομίζετε ότι ζήτε; Της ατιμωρησίας των πάντων και της απουσίας Δικαιοσύνης…


ΜΗΝΥΜΑ: Εχεις ίσως την υψηλότερη τιμολόγηση τηλεφωνίας πανευρωπαικά με τη χαμηλότερη ταχύτητα internet που σε ρίχνει μέχρι κι Αλβανία…. αλλά έχεις και παγκάκια με ζαρτινιέρες που αντέχουν σε πυρηνικά.

Τι άλλο θες ρε αχάριστε?

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΜΗΝΥΜΑ: Κατέβηκα στην Αθήνα το ΣΚ, κακώς θα μου πείτε και δίκιο θα έχετε, όμως γύρισα (εκτός των αλλων) με μια απορία: είναι δυνατόν σε εποχή που οι συστάσεις είναι να μην συνωστιζεται ο κόσμος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς άρα χρησιμοποιεί δικά του μέσα μετακίνησης να ξεκινάς το πείραμα του μεγάλου περιπατου; Πόσο χαζό πρέπει να εισαι; ή πόσο αδηφαγο τρωκτικό;


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: Δεν είναι οι γνωστές χώρες που αντιδρούν ως εμπόδιο στο Ευρωπαϊκό Ταμείο ανάκαμψης. Αυτούς οι Γερμανοί είναι γνωστό που τους έχουν βαλμενους. Είναι η ίδια η Γερμανία που επεξεργάζεται μνημονιακους όρους μαζί με προγράμματα αναγκαστικής προώθησης γερμανικών προϊόντων, που κάνει τον Νότο να αντιδρά. Εν ολίγοις το ρευστό μόνο ενάρετη ανάπτυξη δεν θα φέρει στους Νότιους.

 • Η Γερμανία δεν θέλει ανταγωνιστική παραγωγική ανάπτυξη εντός ΕΕ τώρα, αφού κατάφερε μέσω της οικονομικής πολιτικής της να τα κλείσει η να τα εξαγοράσει όλα…. για το καλό μας.

Πίσω από το νέο πρόγραμμα βρίσκεται εκ νέου η σφραγίδα του διεστραμμένου Σόιμπλε.
Ήδη υπερασπίστηκε δημοσίως το πλάνο που θα αφορά μόνο καταναλωτισμό γερμανικών προϊόντων με επιδόματα, δάνεια και όρους, καθότι ως γνωστόν η παγκόσμια αρνητική συγκυρία ήδη βύθιζε τη Γερμανία στην ύφεση πολύ πριν την πανδημία.

 • Μια μορφή εξαμβλωματικης γερμανικής οικονομικής πολιτικής πιστεύω ότι σχεδιάζουν πάλι. Φοβού τους Γερμανούς και δώρα φέροντας..

Για χρεωκοπημένη χώρα σαν πολλούς αθώους πολιτικούς δεν έχουμε.???


ΣΟΦΙΑ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ: Παρακολουθώ όσα βγαίνουν στο φως για τις συνομιλίες πολιτικών με επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, για πολιτικούς, λειτουργούς της δικαιοσύνης, συζύγους κλπ, και χάνω το μυαλό μου με όλα αυτά που γίνονταν κάτω από τη μύτη μας. Και ακούω όλη αυτή τη θεωρία περί νομιμοποίησης παράνομων υλικών και παραποιημένων συνομιλιών… και βλεπω εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ εμπλεκόμενους ή μη, να αρνούνται να σχολιασουν τα όσα συμβαίνουν, γιατί δεν θέλουν να σχολιάζουν υλικο που προέρχεται από παράνομες πράξεις και αναρωτιέμαι.

 • Είναι δυνατόν να βγαίνει στη φόρα ένα τέτοιο σκάνδαλο, να τίθεται θέμα εκτροπής της Δημοκρατίας και να υπάρχουν κάποιοι που στέκονται στο παράνομο αποδεικτικό μέσο; Και για να προλάβω κάποιους, ναι έχουν προηγηθεί και άλλα, πολλά σκάνδαλα και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ.

Και εξεταστικές έγιναν και προανακριτικές έγιναν και αποτελέσματα δεν βγήκαν και σε πολλές περιπτώσεις κανένας δεν τιμωρήθηκε. Υπάρχει έστω και ένας πολίτης που δεν θέλει να αλλάξει αυτο; Που δεν θα ήθελε να χυθεί άπλετο φως επειδή το ποινικά κολάσιμο αποδεικνύεται (ενδεχομένως) απο παράνομο υλικό;


 • ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Αφού η ΝΔ είναι το κόμμα του ιδιωτικού τομέα γιατί όλη η οικογένεια Μητσοτάκη δουλεύει στον δημόσιο τομέα;"


ΜΗΝΥΜΑ: Μόλις είδα έναν Έλληνα στην πλατεία Ομονοίας. Χαιρετηθήκαμε, δακρύσαμε σχεδόν. Μόνο που δεν πέσαμε στο συντριβάνι απ τη χαρά μας.


ΜΑΙΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Αυτό το παγκάκι πήρε εκατοντάδες λάικ επειδή βρίσκεται στο εξωτερικό. Το πανομοιότυπο παγκάκι που όμως βρίσκεται στο Σύνταγμα δεν τους άρεσε. Με τέτοιους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε, δυστυχώς. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες


ΜΗΝΥΜΑ: Η κακία της ημέρας…
Μπήκαν κι οι Βούλγαροι στο άρρωστο πνεύμα του καταναλωτισμού. Απέκτησαν χοντρό πορτοφόλι -μαυρο συνήθως- και να σου οι πατσαδες με τα βυζγιά και τις χοντρές χρυσές αλυσίδες ρωσιαν σταιλ -μπλιαχ- με τα μικρά αγορασμενα ξεκωλα που συνοδεύουν, να τους τραβάνε να βγουν από τη θάλασσα καθότι πως να πάρουν τα πόδια τους έχει λίγα πετραδάκια, και μετά να κάνουν γουτσου-γουτσου πρώτο τραπέζι ακτή εδώ στο Βορρά μας.
Δεν αντέχεται ρε παιδιά το σόου. Ορίστε… το πα.


ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΤΑ: Βλέπετε εσεις καμμια μείωση στην τιμή του καφέ που από το 24% ο ΦΠΑ πήγε στο 13% από 1η Ιουνίου; Αντιθετα ο καφές από 3,80 πήγε στα 4,20 (η φώτο είναι για τον ίδιο καφέ από το ίδιο μαγαζί)

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΧΑΡ.ΧΡΙΣΤ: Βλέπω δεν σας αρέσουν τα παγκάκια του Μπακογιάννη. (5700€ το ένα)

 • Δεν πειράζει. Αύριο θα βγει στην τηλεόραση ένας “ειδικός” και θα πει ότι είναι έργα τέχνης.

Οπότε μετά θα ανοίξει συζήτηση για αυτό και θα γίνονται ρεπορτάζ στους δρόμους από δημοσιογράφους που αν δεν βγάλουν το συμπέρασμα που πρέπει θα χάσουν την δουλειά τους.

 • Μετά θα γίνει η ανάλογη δημοσκόπηση. Στο τέλος θα πιστεύετε ότι είναι λάθος να μην σας αρέσουν. Το έχουν κάνει χιλιάδες φορές, σε όλους μας. Μην στεναχωριέστε. Η οικογένεια και οι φίλοι της να είναι καλά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Θεός ο τύπος! Ούτε λίγο ούτε πολύ ξεσκεπάζει τον σταλινισμό του

@atsipras-  Γι’ αυτό δεν είδα ακόμη καμιά αναίρεση στην Αυγούλα.

Εικόνα


Στη φώτο το 2016 η ΕΥΔΑΠ κ η ΕΥΑΘ επί ΣΥΡΙΖΑ περνούν στο Υπερταμειο και βγαίνει ο Τσίπρας σημερα στο Instagram και μιλά για πώληση από τη ΝΔ, μα καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου ;;;

Εικόνα

Εικόνα


Θα μετατεθούν οι επίορκοι αστυνομικοί σε άλλες υπηρεσίες και σε σχολές αστυνομίας!!!Δεν περιγράφω άλλο!


Η κυβέρνηση βάζει τέλος σε μια ταλαιπωρία δεκαετιών για οικογένειες με παιδιά που υποβάλλονται τακτικά σε λογοθεραπεία & εργοθεραπεία. Οι ανωτέρω θα υποβάλλουν ψηφιακά αιτήματα – δικαιολογητικά για την εκκαθάριση από τον ΕΟΠΥΥ, χωρίς φυσική παρουσία.


Ύστερα από 5 χρόνια σαμποτάζ από τους #Συριζα με τα δάση και τα αρχαία και 1 ακόμα χρόνο καθυστέρησης από την γραφειοκρατία , επιτέλους το εμβληματικό έργο ξεκινάει !!! #Ελληνικο
Ελληνικό: Ξεκινούν την Παρασκευή οι εργασίες παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη των εργασιών – Στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής η τελετή- protothema.gr


(Μ) Κάποιοι νόμιζαν ότι με τον Μεγάλο Περίπατο έδιωξαν την πιάτσα ταξί. Ενώ ξεκάθαρα είναι πιο πιθανό η πιάτσα ταξί να διώξει την ίδια την πλατεία Συντάγματος αν χρειαστεί!
 • Εικόνα