Το μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο του μικρομέτοχου (24 Ιανουαρίου 2020)

Κ.Φ – Με αφορμή την απώλεια μιας παλιάς συναδέλφου: Νέοι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μας κι εμείς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με μικρότητες, τοξικότητες, ασημαντότητες και γραφικότητες. Χαραμίζουμε τη ζωή μας. Ούτε μια στιγμή δεν αξίζει να χάσουμε πιασμένοι στο γρέζι μιας ανόητης επισήμανσης.
Τα ευαίσθητα αισθητήρια είναι δίκοπο μαχαίρι. Κι όποιος τα έχει είναι αναγκασμένος να μάθει να τα διαχειρίζεται γιατί διαφορετικά γίνονται δηλητήριο που του στερεί τη χαρά της ζωής και στο τέλος την ίδια τη ζωή.
Δεν ακούν και δεν μαθαίνουν οι άνθρωποι. Ας ζήσουμε ο καθένας με τη δική του αλήθεια, όπως τη ζει κι όπως την έχει μέσα του κι ας μην αναζητούμε κοινωνούς της εκεί που δεν υπάρχουν.


Αφήνω αυτό εδώ & όσοι καταλάβουν, χώρια η επιδείνωση στα νοσοκομεία όπως διαβάζουμε. 

Σε πόσα ΜΜΕ το είδατε?
http://www.fsa.gr/LinkClick.aspx…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ναι αλλά ο Κικίλιας δεν καπνίζει και ο Κυριάκος μιλάει άπταιστα τα Αγγλικά! 

ΚΑΤ.ΠΑΝΤΑ: Μέρκελ από το Νταβός: «Να ενεργήσουμε όλοι από κοινού για το κλίμα ….. η Ευρώπη θέλει να γίνει έως το 2050 κλιματικά ουδέτερη. Αυτό οδηγεί σε μετασχηματισμούς ιστορικών διαστάσεων. Ο συνολικός τρόπος της επιχειρηματικής δραστηριότητας και ο τρόπος ζωής, όπως τον είχαν συνηθίσει οι άνθρωποι στη βιομηχανική εποχή, θα πρέπει να αλλάξει τα επόμενα 30 χρόνια. Απαιτούνται εντελώς νέες μορφές δημιουργίας αξιών»

Μετάφραση: “Μεταφέρουμε όλες μας τις βιομηχανίες στην Κίνα -μη μας λένε και αναίσθητους, διότι πρόκειται περί άλλου πλανήτη- μαζί με θέσεις εργασίας που εντελώς συμπτωματικά είναι φθηνότερες, κάνοντας την Ευρώπη κλιματικά ουδέτερη από ρύπους -μη σας πω κι από ανάπτυξη-

  • & μετά αλλάζουμε τη ζωή των ανθρώπων με όχημα μερικές ακόμα κοινοτικές οδηγίες που σκοπό έχουν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη τους οι πολίτες, διότι κάπως πρέπει να πουλήσουμε “πράσινη ανάπτυξη” και να κλείσουμε όσους απέμειναν από τους ανταγωνιστές μας…. διότι εμείς είμεθα ευαίσθητοι κλιματικά και ακούμε τους νέους.”

Οσοι την ψυλλιάζονται, καταλαβαίνουν τι έρχεται από βαριά νέα φορολόγηση ιστορικών διαστάσεων & ξεχάστε ότι ξέρατε από τη ζωή σας ως τώρα. Θα φάτε πράσινη γερμανική ανάπτυξη δημιουργίας αξιών, μέχρι σκασμού οσονούπω.


(ΣΧ)- Ξέρει τί λέει. Για παράδειγμα, μια επαρχία της γερμανικής Ευρώπης-η Ελλάδα- κλείνει τα λιγνιτωρυχεία σε Μεγαλόπολη και Δυτ. Μακεδονία, συμβάλλοντας έτσι στο να γίνει η Ευρώπη κλιματικά ουδέτερη. Από τώρα και στο εξής θα καίμε ήλιο και άνεμο, με γερμανική υποδομή-και ρώσικο φυσικό αέριο βεβαίως βεβαίως. Είναι πολλά τα λεφτά Άνγκελα.

****

Ρότσεστι, Μπάλντγουϊν και Ρούμπιτ, έμειναν στο “μηδέν”, έχοντας όλοι μαζί 0/16 σουτ, σε ένα ματς που οι Σπανούλης-Πρίντεζης-Παπανικολάου πέτυχαν τους 71 πόντους από τους 87 της ομάδας τους. Ο Κώστας Σορώτος έγραψε: “Κάποια στιγμή , εκεί κατά το 1970, βγαίνει το ΦΩΣ και γράφει ” Έρχεται ο νεαρός ελληνοαμερικανός Τζιμ Ρέττος για το μπάσκετ του Ολυμπιακού”.

  • Όταν ήρθε ο Τζιμ ανακαλύψαμε ότι δεν ήταν τόσο νέος ο δυστυχής αφού ήταν καράφλας με γκρίζους κροτάφους και καμιά εικοσαριά κιλάκια παραπάνω.
  • Ο Τζιμ διακρίθηκε κυρίως στον ιππόδρομο και έχασε τη δύστυχη τη γιαγιά του καμιά δεκαριά φορές, ενώ μου είχε αποκαλύψει εμένα προσωπικά ότι όταν του ήρθε η πρόταση νόμιζε ότι τον φωνάξανε στην Ελλάδα για διαιτητή, αφού στην Αμερική ήταν διαιτητής και όχι παίκτης…

Ε, λοιπόν ο Τζιμ Ρέττος από αυτούς τους Αμερικάνους που παίζουν στον Ολυμπιακό φέτος ήταν πολύ πιο χρήσιμος… Είναι μεγάλη αμαρτία για τους Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού και τον Μιλουντίνοφ και τον Βεζένκοφ, να έχουν συμπαίκτες αυτούς τους τσαρλατάνους…”


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ

  • Όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν Ολυμπιακοί που έχουν βρίσει η θεωρούν τελειωμένο τον Σπανουλη και πιστεύουν πως η επόμενη μέρα πρέπει να είναι χωρίς Πριντεζη-Παπανικολάου απορώ γιατι ο Θεός του μπάσκετ δεν τους κόβει την παρακολούθηση.

Η δημοκρατική Τουρκία ντε! Αν μια γυναίκα ειναι.κάτω των 18 και βιαστεί, ο βιαστής θα τη βγάλει.μια χαρά μια και θα μπορεί να την παντρευτει. Από την Τουρκία -αφιερωμένο-στην Ευρώπη!

A law which would allow men accused of having sex with girls who are under 18 to avoid punishment if they marry their victims is set to be introduced to parliament in Turkey.

  • Αδιανόητο άνθρωπος ο οποίος έχει συλληφθεί διότι πέταξε τσιμεντόλιθο σε αστυνομικό, να μην δικάζεται στην ώρα του και να συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Στέλνουμε το απαράδεκτο μήνυμα ότι στην Ελλάδα μένεις ατιμώρητος

Έκκληση συμπαράστασης για τον ιχθυολόγο που κινδυνεύει με 27 χρόνια φυλάκιση γιατί ενημέρωσε για το τι τρώμε (Βίντεο)
Έκκληση συμπαράστασης για τον ιχθυολόγο που κινδυνεύει με 27 χρόνια φυλάκιση γιατί ενημέρωσε για το… Ο ίδιος καταγγέλλει «τον καρκίνο που σκορπάει η βιομηχανία παραγωγής ψαριών στις ιχθυοκαλλιέργειες»  alfavita.gr

Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει ο διευθυντής του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, Γιώργο Γκριτζέλας

Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει ο
διευθυντής του Παιδοψυχιατρικού
Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων
Πεντέλης, Γιώργο Γκριτζέλας, μέσω
επιστολής του προς τ…
TVXS.GR

Κλείνει μονάδα στο Παίδων Πεντέλης λόγω έλλειψης γιατρών


ΜΗΝΥΜΑ: Τι να σχολιάσω από την εμφάνιση της με τα δύο διαφορετικά μαύρα,την τσάκιση που ανοίγει στα μπούτια, το αφοδράριστο παντελόνι, το στρίφωμα που το πατάει γιατί το φοράει με παντόφλες; Το μονίμως αχτένιστο μαλλί; Ειλικρινά με ξεπερνά η εμφάνιση μικροαστικής αισθητικής με τάση ταγάρι.

  • #ΑΠΌ_ΜΈΝΑ_ΕΊΝΑΙ_ΌΧΙ
  • #Davos : Ξεχώρισε πάλι με την κομψότητα και την εντυπωσιακή της εμφάνιση η #Μαρέβα δίπλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Κ.Φ: Οι τράπεζες προβλέπουν ότι οι συνθήκες και οι όροι χορήγησης δανείων θα παραμείνουν αμετάβλητοι το τρέχον έτος. Με τέτοια κατάσταση δεν είναι να περιμένει κανείς ουσιαστική βελτίωση στην πραγματική οικονομία. Χωρίς να ανοίξουν οι κάνουλες της ρευστότητας από τα πιστωτικά ιδρύματα, προκοπή δεν γίνεται.


Πήγαν στο Νταβός με 1500 ιδιωτικά jets, 200 περισσότερα από πέρυσι & από το αεροδρόμιο συνέχισαν με ελικόπτερα σύμφωνα με την Air Charter Service, διότι η ελίτ ανησυχεί πολύ για τις εκπομπές ρύπων και την κλιματική αλλαγή & χρειάζεται τα φώτα της Γκρέτας.
Ευτυχώς που κάποιοι ψωνίζουν τα της κλιματικής αλλαγής από σβέρκο.


Άμστερνταμ: Η πόλη με τις περισσότερες εθνικότητες στον κόσμο!

Η πρωτεύουσα της Ολλανδίας, η πόλη των ποδηλάτων, η πόλη της τουλίπας που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Άμστελ και «στέκεται» πάνω σε 90 νησίδες, το Άμστερνταμ κατ…
.

ΜΗΝΥΜΑ- Κλαίω …σε τι κράτος ζούμε!

Δεν κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις ή αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση του συζύγου της με τη Novartis, που να δικαιολογεί τα εμβάσματα, κατά την τρίτη μέρα της κ…
TVXS.GR

Ακριβά θα πληρώνουν από εδώ και στο εξής όσοι ριψοκίνδυνοι κάνουν θαλάσσια σπορ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και καλούν στη συνέχεια το Λιμενικό για διάσωση.

Ακριβά θα πληρώνουν από εδώ και στο εξής όσοι ριψοκίνδυνοι κάνουν θαλάσσια σπορ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και καλούν στη συνέχεια το Λιμενικό για διάσωση.
.
NEWSIT.GR

Ένα μεγάλο μπράβο στην κυβέρνηση κ στον@PrimeministerGR
που πλέον οι ψυχασθενείς που κινητοποιούν το λιμενικό για διάσωση θα πληρώνουν τα έξοδα διάσωσης,όταν θα υπάρχει απαγορευτικό. Ελπίζω ότι θα επεκταθεί το μέτρο και στους ανώμαλους που κινητοποιούν την πυροσβεστική στα βουνά

Παράθεση Tweet
RealPolitik@machiavelli_gr
·
Κάθε χρόνο τα ιδια με ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ορειβάτες,περιπατητές που θετουν τη ζωή τους σε κινδυνο για ψυχαγωγικούς λογους.Μεχρι ποτε οι ανδρες @pyrosvestiki θα κινδυνεύουν,κ οι φορολογουμενοι θα πληρώνουμε, για να τους διασώζουν;Θα πληρώσουν τα έξοδα διάσωσης,όπως γίνεται σ ΟΛΟ το κοσμο;