35χρονη δασκάλα στη Βρετανία αποπλάνησε 13χρονο

 

Η 35χρονη βοηθός δασκάλα, Louise Aspinall, από το Μάντσεστερ, αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή της, αφού τον παρέσυρε στο σπίτι της και έκανε μαζί του σεξ στο συζυγικό της κρεβάτι.

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2013 και, όταν για πρώτη φορά η 35χρονη ζήτησε από τον νεαρό μαθητή να την ακολουθήσει στο σπίτι της, άρχισε να παίζει μαζί του αρχικά και αργότερα, του ζήτησε το κινητό του για να προσθέσει και τον δικό της αριθμό. Η 35χρονη ζήτησε από τον 13χρονο να μην μιλήσει σε κανέναν – Η γυναίκα είπε στον μαθητή ότι είχε βαρεθεί τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 13χρονου, στο δικαστήριο του Μάντσεστερ, όπου εκδικάζεται η υπόθεση, η γυναίκα «πάλεψε» μαζί του για να του πάρει το κινητό και στην συνέχεια τον φίλησε. Μετά τον ανέβασε στον επάνω όροφο του σπιτιού της, όπου ήταν η κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσε δίπλα του στο κρεβάτι. Αργότερα, εκείνος βρήκε ένα Xbox, που προφανώς θα ανήκε στα δυο της παιδιά και άρχισε να παίζει.

Το ίδιο «γεγονός» συνέβη συνολικά τρεις φορές και ο νεαρός δήλωσε ότι η 35χρονη του ζήτησε να μην μιλήσει σε κανέναν, γιατί θα βρει τον μπελά της, ενώ του αποκάλυψε ότι δεν θέλει πια τον σύζυγό της και αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της.

Η μητέρα του μαθητή άκουσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον γιο της και την δασκάλα και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Ο μαθητής, αρχικά δεν παραδέχθηκε την αλήθεια, αλλά, όταν η μητέρα του, του είπε, ότι στην θέση του θα μπορούσε να ήταν η μικρή του αδελφή, με έναν δάσκαλο αντίστοιχα, το παιδί ομολόγησε τα πάντα στην αστυνομία και η 35χρονη γυναίκα συνελήφθη.

Στο δικαστήριο η δασκάλα παραπέμφθηκε με την κατηγορία σεξουαλικής δραστηριότητας με ανήλικο άτομο, κάτω των 16 ετών. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ο συνήγορός της, Andrew Mackintosh, δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι η πελάτισσά του, ούτε φίλησε τον μαθητή, ούτε έκανε μαζί του σεξ. Η δίκη συνεχίζεται.