Στο ΠΙ και ΦΙ από τον χώρο του X.A (30/9)- Α’

ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ σε κάτι… χαρτάρες του Ftse25, φανταστείτε τι έχουν να γίνουν σε ορισμένα μεσαία και μικρομεσαία έτσι και ασχοληθούν μαζί τους επενδυτικά ποιοτικά κεφάλαια. Γιατί θα τα φέρουμε στο φως σήμερα – αύριο – μεθαύριο… Και θα είναι πραγματικά αυθεντικά επιτεύγματα, όχι σπρωχτά και μουσαντένια τερατουργήματα.
ΤA XAΡTIA που ήρθαν ή θα έρθουν υποχρεωτικά στην επιφάνεια είναι ήδη πασίγνωστα στους αναγνώστες μας. Μπορεί μερικά από αυτά να μην έχουν ικανοποιήσει στο ταμπλό, αλλά σε όλα έρχεται νομοτελειακά η σειρά τους. Τουλάχιστον με αυτά, κοιμάται κανείς ήσυχος, σαν πουλάκι. Και στο κάτω κάτω της γραφής, εμείς είμαστε της άποψης ότι οι μεγαλομέτοχοι δεν πρέπει να…σπρώχνουν με τον άλφα ή βήτα τρόπο τις μετοχές τους στο ταμπλό. Σε άλλες χώρες αποτελεί μέχρι και κακουργηματική πράξη…
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ, που εδώ κάνουν κουμάντο οι “ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ” με την σύμπραξη και το αδημίωτο ορισμένων παρασιτικών ομάδων.  ΜΑΚΡΥΑ φυσικά όλα αυτά και από εμάς αλλά και από όσους ενστερνίζονται την γραμμή – τακτική του μ/μ.
ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ τώρα ονομαστικά, αφού τα 6μηνα τους δημοσιεύτηκαν πριν λίγο…
  • ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΚΑΡΑΤΖΗΣ – ΜΟΥΖΑΚΗΣ
ΜΟΥΖΑΚΗΣ: Μεγάλη προσοχή εδώ, με άνοδο κερδών 45%, μηδέν δανεισμό και BOOK VALUE 1,0600 (στα 0,4960 τώρα), όπου αν ασχοληθούν λίγο μαζί του, ένα +60% τόχει για πλάκα.
ΕΠΣΙΣΗΣ οι ΛΥΚΟΣ και ΕΛΒΕ τα πήγαν πολύ καλά, αλλά ο μεν 1ος θα χρειαστεί να μας τα επαναλάβει, η δε 2η έχει προεξοφλήσει σημαντικό μέρος στο ταμπλό…
ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ που έρχονται να προστεθούν τις ήδη αγαπημένες μας που ακούν στο όνομα ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, MEVACO, AUTOHELLAS
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ θα βρεθούν στον αφρό και μερικές ακόμη…
ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ τώρα χαρτάκια που αβαντάρονται απροκάλυπτα χωρίς να δικαιολογούν επ ουδενί τις ατοτιμήσεις του στο Χ.Α. ας ευχηθούμε καλά κέρδη και καλή τύχη σε όσους ακολουθούν το σύστημα – σύνθημα… “ΒΟΥΡ τώρα, στο ταβλά με τα κουλούρια”.
Εμείς θέλουμε – ει δυνατόν – να κερδίζουν όλοι.  Τι να ζηλέψουμε άλλωστε;;