33χρονη στο Βόλο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων

Τέλος στη ζωή της και στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν θέλησε να βάλει μια 33χρονη άνεργη γυναίκα στο Βόλο, η οποία τελικά γλίτωσε από θαύμα.

Η νεαρή γυναίκα, χωρισμένη και μητέρα ενός παιδιού, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, καταναλώνοντας ένα κοκτέιλ χαπιών από Depon, Ponstan και κορτιζονούχων Presolon μπροστά του.

Όταν ο πρώην σύζυγος της έφτασε στο σπίτι της για να πάρει το παιδί τη βρήκε σε κωματώδη κατάσταση. Αμέσως, κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου. Μετά από έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκαν 3 κουτιά χάπια.

Μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται, όχι όμως και τα οικονομικά της που παραμένουν σε επίπεδα εξαθλίωσης. Η ψυχολογία της είναι ιδιαίτερα επιβεβαρυμμένη και δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ της απέλπιδας πράξης της.

Η άτυχη γυναίκα εκλιπαρεί τους συμπολίτες της για οποιαδήποτε βοήθεια, πρωτίστως όμως ζητά μια μόνιμη δουλειά ώστε να μεγαλώσει το παιδί της, παρέχοντάς του τουλάχιστον τα απαραίτητα.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, καθώς είναι μόνη της χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια, ούτε από τον πρώην σύντροφο της -αφού ακόμη δεν έχει βγει η διατροφή-  ούτε από την οικογένειά της που επίσης βουλιάζει στην φτώχεια και την ανέχεια. Χωρίς κανένα εισόδημα, της είναι αδύνατο να συντηρεί το διαμέρισμα που ενοικιάζει και το παιδί της.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν για εκείνη πριν από δύο χρόνια και σταδιακά επιδεινώθηκαν. Όλο αυτόν τον καιρό προσπαθούσε να καλύψει μόνη της όλες τις υποχρεώσεις τηρώντας σιωπή για το πρόβλημά της. Κάποια στιγμή αναγκάστηκε και μετακόμισε σε μικρότερο διαμέρισμα ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στα έξοδα της.

Δυστυχώς, ούτε κι εκεί τα κατάφερε επειδή δεν έχει σταθερή δουλειά. Ήδη χρωστάει δύο ενοίκια και την ίδια ώρα παραμένουν απλήρωτοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΜΒ.

Η 33χρονη ζητάει μόνιμη δουλειά που να της επιτρέπει να μεγαλώνει το παιδί της παράλληλα και οικονομική βοήθεια μέχρι η ζωή της να ξαναβρεί την τάξη. Για το λόγο αυτό έχει ανοιχτεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός.