ΕΛΕΟΣ! Δείτε τι έκανε σε παραλία ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας για να μην πατάει την… άμμο! (photos)

ΕΛΕΟΣ! Δείτε τι έκανε σε παραλία ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας για να μην πατάει την… άμμο! (photos)

http://www.inewsgr.com/

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας έχει κερδίσει την έγκριση για την κατασκευή ενός ανελκυστήρα στην πολυτελή βίλα του στη γαλλική Ριβιέρα προς την παραλία.
Η κατασκευή κράτησε μόλις μία εβδομάδα. Ο βασιλιάς Σαλμάν, 79 ετών , σχεδιάζει επίσης την οικοδόμηση μια σκάλας και ξύλινων διαδρόμων που οδηγούν από την πολυτελή βίλα του στην παραλία Mirandole έτσι ώστε τα πόδια του, να μη χρειαστεί ποτέ να αγγίξουν την άμμο.

Αυτό βέβαια προκάλεσε την οργή των κατοίκων στην Κυανή Ακτή, αφού οι τοπικοί αξιωματούχοι συμφώνησαν να κλείσουν τη δημοφιλέστατη παραλία μήκους 100 μέτρων η οποία απέχει μόλις έξι μίλια από τις Κάννες, μέσα στο καλοκαίρι.

Ο δήμαρχος της περιοχής Vallauris έγραψε στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ότι ο ανελκυστήρας που θα στηρίζεται σε μια γιγάντια τσιμεντένια πλάκα, είναι ενάντια στους πολεοδομικούς κανόνες.

Ο πρόεδρος όμως χορήγησε ταχύρυθμη άδεια για την οικοδομή «μέσα σε λίγες ώρες» μετά το επίσημο αίτημα.

Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Salman υποσχέθηκε να αφαιρέσει όλες τις νεόδμητες εγκαταστάσεις από τη στιγμή που θα αφήσει τη Ριβιέρα στις 20 Αυγούστου…

aravas2
aravas3
aravas4
aravas5
aravas6