Βρίσκοντας τις καλύτερες μετοχές χρησιμοποιώντας την προσέγγιση Top/Down

Το Ελληνικό Τμήμα του CMT Association διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου εκδήλωση με θέμα Βρίσκοντας τις καλύτερες μετοχές χρησιμοποιώντας την προσέγγιση Top/Down,

Ο προσκεκλημένος ομιλητής για αυτή την εκδήλωση είναι ο  JC Parets, CMT της All Star Charts.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με μια παγκόσμια μακροοικονομική ανασκόπηση, ακολουθούμενη από μια ματιά στην πολυπλοκότητα της εσωτερικής αγοράς και έπειτα θα προχωρήσει σε επίπεδο κλάδων και μεμονωμένων μετοχών. Η παρουσίαση θα εστιαστεί στην  Weight-of-the-evidence προσέγγιση των αγορών.

Ο JC θα σας καθοδηγήσει στην Top/Down προσέγγιση εσωτερικής αγοράς για να βρει μετοχές που παρουσιάζουν momentum και σχετική ισχύ. Αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ασύμμετρα ρίσκα έναντι ευκαιριών ανταμοιβής προς όφελός σας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία Συντάγματος (Σταδίου Artemis Suite
Καραγιώργη Σερβίας 2) στις 20:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο JC Parets είναι κάτοχος Chartered Market Technician (CMT) designation, ιδρυτής της All Star Charts και ένας από τους πιο διαδεδομένους Τεχνικούς Αναλυτές παγκοσμίως. Η All Star Charts είναι μια πλατφόρμα έρευνας τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους μικροεπενδυτές που καλύπτουν τις ΗΠΑ και διεθνείς μετοχές, επιτόκια, εμπορεύματα και αγορές συναλλάγματος.