(3/9) Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- Tα καρντάσια είναι εκείνα που έχουν σειρά να παίξουν ξυστό!

  • Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό

ΔΕΗ: Εκεί, λίγο πριν τις 16:30 είδαμε το φως το αληθινό. Μετά το έντονο φλερτ με τα 10€, δείχνει αποφασισμένη να πάει για άλλες πολιτείες. Σαν να δόθηκε ξαφνικά το σήμα ότι τα πάντα βαίνουν καλώς, το τίμημα θα είναι ικανοποιητικό και θα τελειώσουν όλα ομαλά και με διαφάνεια. Θα φανεί στο τέλος της εβδομάδας. Ας ελπίσουμε τα γεγονότα να μην διαψεύσουν όσους είδαν φως στο τούνελ. Έκλεισε στα 10,10€ με άνοδο 2,54%.
  • ΤΙΤΑΝ: Προφανέστατα άριστη η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, αφού εδώ και ένα δίμηνο έχει …τσιμεντωθεί στα 16€. Μπετόν η τιμή του, δεν λέει να κινηθεί με τίποτα. Κρίμα, γιατί οι προοπτικές είναι εξαιρετικές και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού

BANKS: Σε ρόλο Gordon Banks (τι σας λέω τώρα…ok οι πιο παλιοί αντιλαμβάνεστε) η Εθνική αποκρούει τις επιθετικές διαθέσεις των πωλητών και δείχνει για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα τα αντανακλαστικά της. Προσεγγίζει και πάλι τα 2,60€

  • SPACE: Πουλούσαν δίχως αύριο προ ολίγων μόλις ημερών κοντά στα 9€ και τώρα απειλούν θεούς και δαίμονες… μην σας πω ότι επανατοποθετούνται πάνω από τα 9,50€. Η ιστορία επαναλαμβάνεται… στα χαμηλά πουλάμε πανικόβλητοι, και στα ψηλά γινόμαστε Μπολτ για να προφτάσουμε. Στα 9,60€ με αγοραστές η τιμή κλεισίματος

ΕΛΓΕΚΑ: Από την περίοδο διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων είχε να εμφανίσει όγκο συναλλαγών μεγαλύτερο των 100 χιλιάδων. Ό,τι κομμάτι έβγαινε προς πώληση μεταξύ 0,46 και 0,47 αγοραζόταν χωρίς δεύτερη συζήτηση. Είναι φανερό ότι μετά την αύξηση έχει άλλον αέρα η μετοχή. Ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση κοντά στο υψηλό ημέρας, στα 0,475 με άνοδο 3,04%

  • ΙΝΛΟΤ: Από τα 0,42 στα 0,50 και από τα 0,50 στα 0,42. Σαν να ανηφορίζεις από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και να επιστρέφεις στη βάση σου. Αν συνεχιστεί πάντως το ίδιο μοτίβο, τα καρντάσια είναι εκείνα που έχουν σειρά να παίξουν ξυστό!

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.