3.6.2022 – Λίγα λόγια και σταράτα από τον Λογικό- Επιλεκτικές κινήσεις…

Επιλεκτική στις προτιμήσεις της η αγορά παρά το καλό κλίμα στις αγορές αδυνατεί να ικανοποιήσει τους εναπομείναντες ασχολούμενους με το χαά…λι . 

ΜΟΗ την είχαμε ξεχωρίσει εδώ και δύο εβδομάδες και σταθερά μετά τα 13€ μας δικαιώνει και πληρώνει κάθε μέρα. ΜΥΤΙΛ Κύριος όπως πάντα, με τον msci του πια, με τα κέρδη του με τις συνελεύσεις του. Οι βιαστικοί μάλλον αποβιβάστηκαν, η μετοχή γρήγορα θα μπορούσε να δει νέα ψηλά.  ΑΔΜΗΕ Ούτε με viagra δεν σηκώνεται …. αλλά κάτι υπάρχει εδώ. Κρατήστε αυτό. ΔΕΗ έχει πέσει πολύ κλάμα, αν ισορροπήσει 6,10-6,30 θα υπάρξει αντίδραση. Κάπου αρχίζει να μην δικαιολογείται τόση πίεση εκτός αν μιλάμε για κερδοσκοπική κίνηση. CENER με πώληση 10% του συνολικού όγκου στο auction υπάρχει άρωμα υποτιμητικής κερδοσκοπίας ενώ μία από τις εντολές ήταν αρκετές χιλιάδες κομμάτια που δύσκολα ιδιώτης βαράει στο κουδούνι. Συχνό και υπό παρακολούθηση φαινόμενο η προσπάθεια υποτιμητικής κερδοσκοπίας στο κλείσιμο.  ΓΕΚ έτοιμη να πάρει λίγο από την δόξα της Τέρνα ενεργειακής, σημαντικότερα περιθώρια ανόδου ίσως πια στην ΓΕΚ αφού και στα 22€ να ντιλάρει η ΤΕΝΕΡΓ στο ταμπλό θα κρατήσει εύλογο discount η τιμής της. ΕΥΔΑΠ η μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων ημερών είναι η αφύπνιση της μετοχής. Δεν ξέρω πως και τι και γιατί αλλά φθηνή είναι . Τώρα γιατί κάποιος την «υιοθέτησε» και για πόσο θα μάθουμε. Αφού είδαμε να ξυπνάει λοιπόν η ΕΥΔΑΠ έχουν ελπίδες και τα υπόλοιπα φθηνά «ορφανά» ΟΛΠ, ΑΔΜΗΕ, ΕΧΑΕ, ΕΥΑΠΣ, ΟΛΘ. Λέτε;
Καλή συνέχεια…

O Λογικός


Σ.Σ μ/μ: 
  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.