3.3.2021: Η Aegean Airlines, Οι γαμπροί και ο Πνιγμός…

Επειδή με ρωτάνε φίλοι μου για την Aegean και το παντελώς παράλογο ράλι που σημειώνει και επειδή κατά καιρούς λέμε ότι η Aegean έχει θέμα…

  • Θα απαντήσω δημόσια με μια ιστορία 

Ήταν μια Κυρία που είχε τρείς γαμπρούς. Ο πρώτος την αγάπαγε τρελά. Ο δεύτερος έτσι και έτσι και ο τρίτος  την μισούσε.

  • Ζητάει η Κυρία από τον πρώτο να την πάει θάλασσα για μπάνιο και εκεί που βούταγε κάνει πως πνίγεται για να δει αν ο γαμπρός την αγαπάει αληθινά. Τρέχει ο χριστιανός και την σώζει αμέσως.

Την επομένη το πρωί σηκώνετε και βρίσκει μια ανθοδέσμη με ένα κλειδί μιας μερσεντές και μια κάρτα που έγραφε «Γαμπρέ μου σε ευχαριστώ που μου έσωσες την ζωή ».

  • Η κυρία αφού περάσει μια εβδομάδα ξανακάνει το κόλπο με τον δεύτερο ο οποίος όταν την είδε να πνίγεται πάει με το πάσο του και την σώζει αφού όμως ήπιε και κάμποσο νεράκι η κυρία. Την επομένη το πρωί του στέλνει μια ανθοδέσμη με μια κάρτα και ένα κουτί γλυκά και του έγραψε « Σε ευχαριστώ που με έσωσες ».

Μετά από κάνα μήνα σκέφτεται να δοκιμάσει με τον τρίτο. Πάει στην θάλασσα ξανά το ίδιο κόλπο, ο τρίτος γαμπρός όμως κάνει πως δεν την βλέπει. Επιμένει η κυριά να πνίγεται αλλά μην πιστεύοντας ότι ο γαμπρός της είναι τόσο τομάρι που θα την αφήσει να πνιγεί το φτάνει στα άκρα και όντως πνίγεται.

  • Την επομένη το πρωί ανοίγει ο τρίτος γαμπρός την πόρτα του και βρίσκει μια ανθοδέσμη με έναν φάκελο και μια κάρτα. Την ανοίγει και διαβάζει « Σε ευχαριστώ που με έσωσες από την σκύλα, στον φάκελο έχει μια επιταγή 300.000 € να αγοράσεις ότι θες, ο πεθερός σου». 

Κάπως έτσι και στο χρηματιστήριο. Πολλές φορές ακολουθείς την λογική αλλά τα χαρτιά βρίσκουν άλλους λόγους, είτε για να ανέβουν είτε για να πέσουν. Στην προκειμένη περίπτωση η Aegean έπρεπε να παλεύει να επιβιώσει από τον πνιγμό και όχι να τρέχει του σκοτωμού χρηματιστηριακά.

Αλλά που ξέρει κανείς… Μπορεί και αυτή να έχει βρει κανένα πεθερό να της στείλει την δωροεπιταγή που κανείς δεν περιμένει ή υπολογίζει. Θα δείξει το ταμπλό.

  • Προσοχή μόνο να βρεθείτε στην θέση του Γαμπρού Νρ 3…
  • Και όχι της Πεθεράς στον πάτο της θάλασσας… 

ΟΑΚ