29 Ιουλίου 2021- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό

  • ΠΡΕΜΙΑ: Πώς είναι δυνατόν να έχει απώλειες κοντά στο 10% η μετοχή σου και να είσαι κερδισμένος; Αν είχες εγγραφεί στην αύξηση με 1,44, το κέρδος θα ήταν χθες 7%

ΕΛΓΕΚ: Εδώ να δεις! +15% έγραψε όποιος είχε μπει στην αύξηση. Εξαιρετική αντίδραση

  • ΙΝΛΟΤ: By far the best…και ξανά προς τη δόξα τραβά. Αισίως στα 0,29 με άνοδο 9,85% και 905 χιλιάδες κομμάτια!

ΕΛΙΝ: Το τείχος στα 2€ που λέγαμε και χθες απροσπέλαστο… προς το παρόν

  • ΤΖΚΑ: Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν είχε δει τέτοιο όγκο συναλλαγών η μετοχή (375 χιλ). Έγιναν βέβαια και πακετάκια, φαίνεται να αποχωρούν οι διαφωνούντες/ούσες, οπότε υπάρχουν οι αναγκαίες προϋποθέσεις για συνέχιση της ανόδου. Αν είναι και ικανές, θα φανεί στο εγγύς μέλλον

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Δεν ήταν η μέρα της χθες. Εκτός από την ΕΝΤΕΡ που εν αναμονή αποτελεσμάτων (ανακοινώθηκαν μετά το τέλος της συνεδρίασης) σημείωσε άνοδο, καμία άλλη δεν έκλεισε με θετικό πρόσημο.

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.