30 Ιουλίου 2021- Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό (Μέρος1)

  • ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ… ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΑΙΜΩΝ ΓΑΡ…

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό

ΙΝΛΟΤ: Έχει η μάνα 14, τραβάς από 30 και σου έρχεται άσος. Άλλωστε, ο τζόγος δεν είναι ο βασικός τομέας δραστηριοποίησής της; Επόμενος βραχυπρόθεσμος στόχος οι τιμές του καύσωνα που μας ταλαιπωρεί.
  • ΕΠΙΛΚ: Upside down… πιστός στους ρυθμούς της Diana Ross και σήμερα, +11,11% στα 0,30. Λέτε να τραβήξει κι αυτός άσο;

ΣΠΕΙΣ: Πώς λέγεστε κύριε; BezosJeff Bezos. Και που θέλετε να πάτε; Στο διάστημα. Ταυτότητα, παρακαλώ… Στα 9,30 με άνοδο 2,88%

  • ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Κάτι η HSBC, κάτι η JP Morgan, κάτι η καλή εμφάνιση των κωπηλατών/τριών μας στους Ολυμπιακούς, αναθάρρησαν κι αυτές και είπαν να τραβήξουν κουπί πρωτοστατούσης (ωχ, μόλις προδώσαμε και εύρος ηλικίας) της Εθνικής.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ(Ι): Στα 9,3 εκατ. ευρώ η συνολική κεφαλαιοποίηση των συστημικών. Λέτε εν ευθέτω χρόνω να πιάσουν το 13άρι; Οι διαιτητές πάντως, τις σπρώχνουν από όλες τις πάντες. Πόσα να έπιασαν άραγε; Κακόβουλες φήμες απαντούν οι οπαδοί τους.

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.