28/9/2020- Το μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο του μικρομέτοχου

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής αξίζουν τον θαυμασμό μας!
Στα χέρια του νοσηλευτή του ΕΟΔΥ, μετά απο 8 συνεχόμενες ώρες διενέργειας τεστ για COVID-19, αποτυπώνεται η τεράστια προσπάθεια των εργαζομένων μας!

Σας ευχαριστούμε!


Αυτό το εξάμηνο στα 5 νησιά έφτασαν 1.159 μετανάστες, αντίστοιχα πέρυσι 29.973. Η φύλαξη των συνόρων γίνεται πράξη, αυτονόητα ποτέ δεν θα είναι απολύτως μηδέν.
______________

Αφού νομίζετε ότι δεν πρόκειται να μηδενιστεί τότε γιατί φυλάμε τα σύνορα??? σοβαρευτείτε λίγο!!! σε ποιο άλλο κράτος παραβιάζονται τα σύνορα από κάθε τυχάρπαστο λαθρομετανάστη χωρίς να συλληφθεί κ να γυρίσει πίσω σε λίγες ώρες με συνοπτικές διαδικασίες;;


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Εικόνα

(Δ) Αφρισμένος ο Κώστας Βαξεβάνης, επικαλείται βίντεό μου “με τους χρυσαυγιτες στα συλλαλητήρια”. Ψάχνω κι εγώ να το βρώ, δεν το βρίσκω, γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Αντ’ αυτού, βρήκα αυτή την όμορφη, αναμνηστική φωτογραφία…Χαμογελαστό πρόσωπο με χαμογελαστά μάτια Η μισή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τον Κασιδιάρη ..
  • Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Έχω την εντύπωση ότι η Αρμενια θα δώσει τη μεγαλύτερη και πιο δυσκολη μάχη για την επιβίωση της εντελώς μόνη της.


  •  Αγόρι μου, τι στέκεσαι απ’ έξω; Πάρκαρέ τη μέσα, εσύ κυβερνάς!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και αυτοκίνητο
  • Βγήκαν οι άλλοι και χόρευαν στο Λευκό Πύργο. Μετά θα κλαίγονται και θα λένε δεν μου έβαλαν τα 800€, χρωστάμε, μας κατέστρεψαν. Ενας λαος χωρίς καμια υπευθυνότητα και χωρίς ποτέ να αναλαμβάνει τις ευθυνες του. Τους χρωστάνε πάντα όλοι. Πώς διάολο μεγαλωσαν έτσι ρε φίλε?
(Δ) Πριν 16 χρόνια, τέλη Μαρτίου 2004, ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στο Bürgenstock αντιμέτωπος με φοβερές πιέσεις για να δεχθεί το σχέδιο Ανάν. Και δεν υπέκυψε. Κι ας ηταν μόλις 2 εβδομάδων πρωθυπουργός. Δεν άφησε μόνη της την Κύπρο. Για να μη ξεχνάμε πως κερδίζονται οι εθνικές μάχες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΚΡΗΗ ΗΗΖΩΝΤΑΝΗ ΕΦΑΓΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ"


Χρόνια φωνάζουμε. Άμεση ανάγκη προμήθειας αντι-drones και αντι-UAV συστημάτων… Τουρκικά drones σε νησιά και Έβρο : Η υβριδική ασύμμετρη απειλή και οι τρόποι αντίδρασης- Τι έγινε στο Καστελόριζο – Infognomon Politics

Τουρκικά drones σε νησιά και Έβρο : Η υβριδική ασύμμετρη απειλή και οι τρόποι αντίδρασης- Τι έγινε…
Το διπλό ύποπτο περιστατικό στο Καστελόριζο με το drone να πετά στο λιμάνι του ακριτικού νησιού και να παίζει Τουρκικά εμβατήρια-ακόμα και τον Τουρκικό εθνικό ύμνο σύμφωνα κάποιες με μαρτυρίες- αλλά…

infognomonpolitics.gr


  • Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "0:03 750,3 χιλ. προβολές"
Αντί για προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία, κλείνει τα περίπτερα.
Αντί για δημόσιες ΜΕΘ, πληρώνει χρυσές ιδιωτικές.
Αντί για μικρότερες τάξεις, κυνηγά νέους στις πλατείες.
Αντί για περισσότερα λεωφορεία, περιορίζει την μετακίνηση.
  • (Δ) 45 μαθητές στην τάξη με σπασμένα παράθυρα, χωρίς θέρμανση, να μαζεύεσαι να μην βραχείς όταν έσταζε το ταβάνι, κάθε μέρα περπάτημα χιλιομέτρων και γίναμε άνθρωποι.

ΚΡΙΜΑ… Ανακοίνωση της Αθήνας κατώτερη των περιστάσεων: “Ίσες αποστάσεις” μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν!!!