26.10.2021- Χ.Α: Πρωϊνά σφηνάκια από τον ΟΑΚ

 

Τι μέρα και η σημερινή. Το Χρηματιστήριο ανοιξε στην ώρα του. Ποιος το περίμενε. Σας χάλασε χτές που την αραξατε στα πάρκα ένα πεντάωρο και γκρινιάζατε! Αντε σήμερα, να κλειστειτε στα γραφεια σας!! 

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ – Πάει και αυτός. Εντεκα χρόνια Πρόεδρος στο ΧΑΑ με τα καλά και τα στραβά του.

 

ΚΤΗΛΑ – Μονο λογω ονόματος τον αναφερω. ΤΖΑΜΠΑ αλλά εχθρός του τζάμπα το πιο τζάμπα φίλοι εκει στην Δράμα. Λιγή προσοχή στην μετοχούλα σας παιδιά. Δεν φτάνει να φιαχνεις καλά κρασιά. Θέλει να εχεις και καλή μετοχή.

 

ΜΥΤΙΛ – Πολύ Μάγκας ο κ. Ευάγγελος. Ανακοίνωσε τα αποτελέσματα το συντομότερο να προλάβει και το δεκαήμερο. Εγω παντως του βγάζω το καπέλο γιατί ασχολειται με την μετοχή του οσο και με την εταιρία του. Γι’αυτό λάμπουν και οι δύο. Νομίζω πως το 16 θα το δεί πριν την ληξη του μήνα.

 

ΜΠΕΛΑ – Τα γράψαμε και το ΣΚ. Πλήρης απαξίωση της μετοχής. Σαν να μην τον ενδιαφέρει. Θα μου πεις ουτως η αλλιως δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνεις, αλλα με τέτοιο τάμειο βγάλε μια αποφαση να μοιράσεις τα 200 εκατομμύρια και θα δείς Πάσχα πριν τα χριστούγεννα.

 

ΚΑΡΕΛ – Άλλη τράπεζα και εδώ! 600 εκατομμύρια διαθέσιμα και κεφαλαιοποίηση στα 800. Της σχολής ΒΑΚΑΚΗ και αυτοί, με την διαφορά ότι τουλάχιστον αυτοί παράγουν ρευστό και παράγουν και παράγουν…

 

ΕΥΠΙΚ – Σας χαλασε η κινησουλα 4.6-4.9 ?? Δεν νομίζω. Και εδώ αποτίμηση για γέλια.

 

ΠΕΤΡΟ – Εδώ τρέχει το μαγαζι από μόνο του. Φυσικά η μετοχή δεν κάνει πολλά πολλά αλλά ετσι είναι τα οικόπεδα γωνία. Δεν μετακινούνται. Αναμένουμε να δούμε αποτελέσματα 3ου τριμήνου, για να σχολιάσουμε.

 

ΙΝΤ( ολες μαζι ) – Βλέποντας το ταμπλό θα ορκιζόμουν ότι η μαμά ετοιμάζετε για οιδιπόδεια συμπλεγματα και ρωμιακά όργια με τις κόρες. Αλλά ο.κ. Μαλλον, της φαντασίας μου είναι.

 

ΠΕΙΡΑΛΦΑ: Η ΕΥΡΩΒ καθάρισε τις ντουλάπες τις και αποτιμάται πλεον με P/bv 0.8  Η Εθνική πάει να καλύψει καπως το κενό και χωρίς να εχει κάνει ΑΜΚ. Η ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ τι κάνουν; Εμένα δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι θα δούμε κίνηση και στις δύο. Ηδη η ΠΕΙΡ φτάνει στον πρώτο στοχο του 1.55 που ειχαμε γράψει τον Σεπτέμβριο. 

Φιλικά

ΟΑΚ


Σ.Σ μ/μ:
  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.