25/5- Θ.Σεμερτζίδης: Με ανοδικές διαθέσεις ξεκίνησε η εβδομάδα στο Χ.Α.- 3 μετοχές ενός κλάδου που συγκεντρώνει διεθνή μεγαθήρια

Με ανοδικές διαθέσεις ξεκίνησε η εβδομάδα στο Χ.Α.- 3 μετοχές ενός κλάδου που συγκεντρώνει διεθνή μεγαθήρια

  • Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η εβδομάδα στο ελληνικό χρηματιστήριο, με τον γενικό δείκτη να κλείνει στις 880,26 μονάδες με άνοδο 1,46%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 96,22 εκατ. ευρώ, με την αξία των πακέτων να ανέρχεται στα 4,91 εκατ. ευρώ, ενώ από τις μετοχές που πραγματοποίησαν σήμερα πράξη, 73 έκλεισαν ανοδικά, 33 πτωτικά, και 64 παρέμειναν αμετάβλητες.

Σε θετικό έδαφος διαπραγματεύθηκε καθ’ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης ο γενικός δείκτης, ενισχύοντας τα κέρδη του στο δεύτερο μισό αυτής, πραγματοποιώντας ενδοσυνεδριακό υψηλό στις 881,01 μονάδες, και με την σχέση ανοδικών/καθοδικών μετοχών να διαμορφώνεται στο 2,2 προς 1.

Μεγαλύτερη άνοδος/Μεγαλύτερη πτώση

Τις προηγούμενες μέρες πέρασε στα «ψιλά» η είδηση εισόδου της Berkshire Hathaway HomeServices, θυγατρική της Berkshire Hathaway του γνωστού «μάγου» της Ομάχα Warren Buffett στην ελληνική αγορά, με τον πρόεδρο της εταιρείας Gino Blefari να δηλώνει πως «Η ελληνική αγορά ακινήτων προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες».

Το project του Ελληνικού, το υπό εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 400 εκατ. ευρώ της Prodea, ο στόχος για αύξηση της αξίας του χαρτοφυλακίου σε άνω των 300 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία της Premia, ο σχεδιασμός επενδύσεων 44 εκατ. ευρώ σε logistics από την Briq Properties, αλλά και η αναμενόμενη είσοδος στο ελληνικό χρηματιστήριο της θυγατρικής του Ομίλου Fourlis Trade Estates η οποία φιλοδοξεί στην δημιουργία ενεργητικού ύψους 360 εκατ. ευρώ, σίγουρα δεν θα πρέπει να αφήνει κανέναν επενδυτή ασυγκίνητο, καθώς μερικές από τις μετοχές εταιρειών (βλ. παρακάτω) που δραστηριοποιούνται στο real estate δείχνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα διάθεση για υψηλότερα επίπεδα.

Επίσης, χαρακτηριστικό παράδειγμα την αύξησης τόσο των τιμών όσο και του επενδυτικού ενδιαφέροντος στην αγορά ακινήτων, αποτελεί η πρόσφατη ανακοίνωση της LAMDA Development, σύμφωνα με την οποία προχώρησε την 17.05.2021 στην υπογραφή σύμβασης αγοραπωλησίας βάσει της οποίας πούλησε δύο (2) οικόπεδα στα Σπάτα, Ν. Αττικής,συνολικής έκτασης περίπου 85 χιλ τ.μ. έναντι συνολικού τιμήματος €14 εκ. Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε περίπου 7% premium έναντι της εύλογης αξίας των οικοπέδων την 31.12.2020.

Τέλος, από μία διαφορετική οπτική γωνία, το αγοραστικό ενδιαφέρον για τις μετοχές του real estate αναμένεται να αυξηθεί στην περίπτωση που οι φόβοι για αύξηση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ επιβεβαιωθούν. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επενδυτικής στρατηγικής της BMO Capital Markets, Brian Belski, ο κλάδος του real estate βρίσκεται σε θετική συσχέτιση (βλ. γράφημα παρακάτω) με την αύξηση του πληθωρισμού, καθώς και οι κλάδοι της ενέργειας, της βιομηχανίας, της κοινής οφέλειας, της IT, και των υλικών.

Η ΑΜΚ της Alpha Bank

Οικονομικά αποτελέσματα Alpha Bank

Πακέτα συνεδρίασης

Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και  σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4.1.2 και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία B&F A.B.E.E. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ενημερώνει ότι τροποποιήθηκε η ημερομηνία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων. Ως εκ τούτου, το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2021, διαμορφώνεται ως εξής:

28/04/2021:Ανακοίνωση Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων χρήσης 2020

23/06/2021: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων

28/06/2021: Έκτη Περίοδος Εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου – Πληρωμή Τοκομεριδίου

27/12/2021: Έβδομη Περίοδος Εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου – Πληρωμή Τοκομεριδίου

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το Επενδυτικό Κοινό, με τροποποίηση του παρόντος.

Η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α. Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ Τριμήνου 2021 θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει τηλεφωνική ενημέρωση των αναλυτών στις18:00.

Υψηλό 52 εβδομάδων

Η Intracom Defense (IDE) επεκτείνει τη συνεργασία της με τη γερμανική εταιρεία Diehl Defence, με την ανάληψη νέων εργασιών που αφορούν στην παραγωγή κρίσιμων ηλεκτρονικών υποσυστημάτων της οικογένειας πυραύλων αέρος-αέρος και επιφανείας-αέρος IRIS-T, καθώς και στον σχεδιασμό και παραγωγή σταθμών για την επίγεια υποστήριξή τους. Τα καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα που σχεδιάζει και παράγει η IDE για πυραυλική και αεροπορική χρήση, παρέχουν απόλυτη αξιοπιστία σε ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον λειτουργίας η οποία, μεταξύ άλλων, προέρχεται από:

-Την τεχνολογία και εμπειρία διεθνούς επιπέδου της IDE στον τομέα αμυντικών συστημάτων ασύρματης επικοινωνίας, με χρήση υψηλού ρυθμού μετάδοσης δεδομένων που διακρίνονται για την ανθεκτικότητα της επικοινωνιακής ζεύξης, την ασφαλή μετάδοση της πληροφορίας, αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση ενδεχομένων παρεμβολών

-Τις εξειδικευμένες και προηγμένες δυνατότητες σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής που διαθέτει η IDE σε προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα υψηλών ταχυτήτων, καθώς και σε αντίστοιχες ηλεκτρομηχανολογικές μονάδες, που επιτρέπουν την ανάπτυξη εφαρμογών με ιδιαίτερα απαιτητικούς όρους, τόσο ως προς το μέγεθος, το βάρος και την ισχύ, αλλά και ως προς την ανταγωνιστικότητα του κόστους (SWaP-C).

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως πρόσφατα η IDE ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες δοκιμές πιστοποίησης του ανασχεδιασμένου και σύγχρονου εξοπλισμού ελέγχων πεδίου (Field Test Equipment – FTE) των πυραύλων, που εξαλείφει όλα τα υφιστάμενα θέματα τεχνολογικής απαξίωσης. Η νέα σχεδίαση, προσφέρει μια βελτιστοποιημένη λύση μειωμένου κόστους (με νέες ηλεκτρονικές μονάδες) και αυξημένης αξιοπιστίας. O κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, δήλωσε: «Η επέκταση της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας με την Diehl Defence στην οικογένεια πυραύλων IRIS-T πιστοποιεί όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα και το προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο της εταιρείας, αλλά επιβεβαιώνει και την πολύτιμη τεχνική και εφοδιαστική υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μας προς τους βιομηχανικούς της εταίρους και πελάτες, καθώς και προς τις Ελληνικές και διεθνείς Ένοπλες Δυνάμεις».

Εταιρικά ομόλογα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «EPSILON NET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» και το διακριτικό τίτλο «EPSILON NET A.E.» γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό , την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της μειοψηφίας της θυγατρικής εταιρίας DATA COMMUNICATION Α.Ε.(DATA COMMUNICATION ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ). Κατόπιν της εξαγοράς αυτής η μοναδική μέτοχος της DATA COMMUNICATION Α.Ε είναι η EPSILON NET Α.Ε. Ειδικότερα, η EPSILON NET Α.Ε. αγόρασε από δύο νομικά πρόσωπα, 750.000 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 20% του συνόλου των μετοχών της DATA COMMUNICATION Α.Ε. Συγκεκριμένα, η EPSILON NET αποκτά, 412.500 μετοχές που ανήκουν στο νομικό πρόσωπο EASMUIN HOLDINGS LTD και αντιστοιχούν στο 11% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της DATA COMMUNICATION Α.Ε., έναντι ποσού 302.486,25 ευρώ και 337.500 μετοχές που ανήκουν στο νομικό πρόσωπο DELMAR CONSULTING LTD, που αντιστοιχούν στο 9% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της DATA COMMUNICATION Α.Ε. έναντι ποσού 247.488,75 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το μήνα Οκτώβριο του έτους 2020, εκ του συνόλου των 3.750.000 μετοχών της DATA COMMUNICATION Α.Ε., η EPSILON NET A.E. είχε αποκτήσει 3.000.000 μετοχές που αντιστοιχούν στο 80% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της DATA COMMUNICATION Α.Ε. Το συνολικό τίμημα για την ως άνω εξαγορά των 750.000 μετοχών, ανήλθε στο ποσό των 549.975 ευρώ και εξοφλήθηκε ολοσχερώς κατά την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών πώλησης. Η DATA COMMUNICATION ιδρύθηκε το 1987 και είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Διαθέτει δύο τομείς δραστηριότητας:

-Ανάπτυξη ιδιοπαραγόμενου επιχειρησιακού λογισμικού Εμπορικής και Λογιστικής Διαχείρισης, καθώς και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας.

-Δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων κάθετων αγορών και υλοποίηση έργων βασισμένων στις επιχειρηματικές εφαρμογές Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power BI and SharePoint.

Ανακοίνωση αποκοπής δικαιώματος μερίσματος Πλαστικών Θράκης

H&M: RBC’s analyst Richard Chamberlain upgrades his rating from Neutral to Buy. The target price has been raised from SEK 230 to SEK 250. Price SEK213,63.

Unicredit: Berenberg’s analyst Michael Christodoulou increases his rating from Neutral to Buy. The target price has been raised to EUR 12 from EUR 8. Price €12,30.

Deutsche Telekom: Andrew Lee from Goldman Sachs retains his positive opinion on the stock with a Buy rating. The target price is reviewed upwards from EUR 23 to EUR 24. Price €17,21.

Alstom: In a research note published by Daniela Costa, Goldman Sachs advises its customers to buy the stock. The target price has been revised downwards and is now set at EUR 48 as compared to EUR 51 previously. Price €45,02.

Pfizer: Initially Neutral on the company, Goldman Sachs’s analyst Terence Flynn maintained his recommendation. The target price remains set at USD 45. Price $39,95.

EasyJet: Neil Glynn from Credit Suisse retains his positive opinion on the stock with a Buy rating. The target price is still set at GBX 1200. Price GBX987,30.

Siemens Gamesa: In a research note, JP Morgan analyst Akash Gupta has maintained his recommendation on the stock with a Buy rating. The target price is unchanged and still at EUR 34. Price €26,27.

Vestas: Akash Gupta from JP Morgan retains his negative opinion on the stock with a Sell rating. The target price remains set at DKK 136. Price DKK232,10.

Diageo: Edward Mundy from Jefferies retains his positive opinion on the stock with a Buy rating. The target price is reviewed upwards from GBX 3600 to GBX 3800. Price GBX3.389.

Boeing: Noah Poponak from Goldman Sachs retains his positive opinion on the stock with a Buy rating. The target price remains unchanged at USD 307. Price $234,82.

Wall Street’s main indexes opened higher on Monday as higher oil prices lifted energy stocks, while investors geared up for key inflation readings later this week. The Dow Jones Industrial Average rose 46.0 points, or 0.13%, at the open to 34253.87. The S&P 500 rose 14.3 points, or 0.34%, at the open to 4170.16​, while the Nasdaq Composite rose 86.2 points, or 0.64%, to 13557.212 at the opening bell. (investing.com)

Στα διεθνή χρηματιστήρια, στο ημερήσιο διάγραμμα ο δείκτης Dow Jones  παρέμεινε με σήμα strong buy, όπως και ο δείκτης S&P 500, με τον δείκτη Nasdaq να μετατρέπει το σήμα του από strong buy σε neutral. Στην Ευρώπη, οι δείκτες DAX 30FTSE 100, και CAC 40 παρέμειναν με σήμα strong buy, όπως διακρίνουμε στον παρακάτω πίνακα.

Ανοδικές τάσεις σήμερα για τον γενικό δείκτη, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη να σταθεροποιηθεί πάνω από τον εκθετικό ΚΜΟ50 ημερών (872 μονάδες), διατηρώντας το σήμα πώλησης. Ο όγκος διαμορφώθηκε και σήμερα υψηλότερα του μέσου όρου των τριάντα ημερών (ελέω Alpha Bank), με τον δείκτη RSI να κλείνει για ακόμη μία συνεδρίαση κάτω από το όριο της υπεραγορασμένης ζώνης. Η αντίσταση βρίσκεται στις 923,0 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 874,0 μονάδες (γραμμή ΓΔ). Ο όγκος διαμορφώθηκε στα 71,87 εκατ. τεμάχια, έναντι 52,86 εκατ. τεμαχίων του μέσου όρου των τριάντα ημερών.

Θετικό πρόσημο και για τον δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, ο οποίος συνεχίζει να διαπραγματεύεται με σήμα πώλησης, με τον δείκτη RSI να κλείνει για ακόμη μία συνεδρίαση κάτω από το όριο της υπεραγορασμένης ζώνης. Η αντίσταση βρίσκεται στις 2.323 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 2.117 μονάδες (γραμμή ΓΔ).

Επέστρεψε σε θετικό πρόσημο και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, διατηρώντας το σήμα αγοράς, με τον δείκτη RSI να παραμένει κάτω από το όριο της υπεραγορασμένης ζώνης. Η αντίσταση βρίσκεται στις 1.431 μονάδες (γραμμή ΑΒ) και η στήριξη στις 1.264 μονάδες (γραμμή ΓΔ).

Σημαντικά κέρδη σήμερα για τον τραπεζικό δείκτη, με τον δείκτη RSI να επιστρέφει πάνω από το όριο της υπεραγορασμένης ζώνης, διατηρώντας όμως το σήμα πώλησης. Η αντίσταση βρίσκεται στις 605 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 468 μονάδες (γραμμή ΓΔ), με τον όγκο να διαμορφώνεται στα 66,6 εκατ. τεμάχια, έναντι 42,96 εκατ. τεμαχίων του μέσου όρου των τριάντα ημερών.

*****

Η μετοχή της LAMDA Development έκλεισε στα 7,43 ευρώ με άνοδο 0,47%,  εμφανίζοντας αδυναμία στις τελευταίες συνεδριάσεις να κινηθεί προς υψηλότερα επίπεδα, διατηρώντας παρόλα αυτά το σήμα αγοράς. Η αντίσταση βρίσκεται στα 7,60 ευρώ με την επόμενη στα 8,46 ευρώ, και η στήριξη στον εκθετικό ΚΜΟ50 ημερών (7,22 ευρώ) με την επόμενη στα 7,10 ευρώ, με τις εκροές στην μετοχή να συνεχίζονται. Μ.Ο όγκου 30 ημερών 364,0 χιλ. τεμάχια.

Απόδοση μηνός +4,21%

Απόδοση 3μηνου +12,92%

Απόδοση 6μηνου +26,79%

Απόδοση από 1/1 +4,65%

Απόδοση 52 εβδομάδων +22,2%

Μέγιστη τιμή 52 εβδ. 7,83 ευρώ

Ελάχιστη τιμή 52 εβδ. 4,805 ευρώ

Καθαρή Θέση 1,0 δισ. ευρώ (στοιχεία χρήσης 2020)

BV 5,69

P/BV 1,31

P/E αρνητικό

Ελεύθερες ταμειακές ροές 67,5 εκατ. ευρώ από –32,2 εκατ. ευρώ το 2019

Ξένα/Ιδία 0,02

ROE 5,14%

Δείκτης Φερεγγυότητας* 77,12%

Κεφαλαιοποίηση 1,31 δισ. ευρώ

*****

Η μετοχή της Briq Properties έκλεισε στα 1,945 ευρώ με πτώση 0,26%,  επιχειρώντας στις τελευταίες συνεδριάσεις να εξέλθει της πλαγιοκαθοδικής της κίνησης, με το σήμα αγοράς να διατηρείται για δεύτερη διαδοχική μέρα. Η αντίσταση βρίσκεται στον εκθετικό ΚΜΟ50 ημερών (1,95 ευρώ) με την επόμενη στα 2,04 ευρώ, και η στήριξη στα 1,85 ευρώ. Η αύξηση των εισροών στην μετοχή αυξάνει τις πιθανότητες για υψηλότερα επίπεδα. Μ.Ο όγκου 30 ημερών 26,39 χιλ. τεμάχια.

Απόδοση μηνός -0,26%

Απόδοση 3μηνου -1,27%

Απόδοση 6μηνου +5,99%

Απόδοση από 1/1 -1,27%

Απόδοση 52 εβδομάδων +17,17%

Μέγιστη τιμή 52 εβδ. 2,09 ευρώ

Ελάχιστη τιμή 52 εβδ. 1,575 ευρώ

Καθαρή Θέση 84,0 εκατ. ευρώ (στοιχεία χρήσης 2020)

BV 2,37

P/BV 0,82

P/E 33,53

Μερισματική απόδοση (καθαρή) 2,93%

Ελεύθερες ταμειακές ροές 39,3 εκατ. ευρώ από –14,4 εκατ. ευρώ το 2019

Ξένα/Ιδία 0,19

ROE +2,29%

Δείκτης Φερεγγυότητας* 77,3%

Κεφαλαιοποίηση 59,56 εκατ. ευρώ

*****

Η μετοχή της ΑΣΤΑΚ έκλεισε στα 7,25 ευρώ με άνοδο 2,11%, εμφανίζοντας διάθεση για υψηλότερα επίπεδα στις τελευταίες συνεδριάσεις, με το σήμα αγοράς να παραμένει. Η αντίσταση βρίσκεται στα 7,30 ευρώ με την επόμενη στα 7,68 ευρώ, και η στήριξη στα 6,69 ευρώ, με τις εισροές στην μετοχή να συνεχίζονταιΜ.Ο όγκου 30 ημερών 487,0 τεμάχια.

Απόδοση μηνός +12,4%

Απόδοση 3μηνου +20,83%

Απόδοση 6μηνου +13,28%

Απόδοση από 1/1 +17,89%

Απόδοση 52 εβδομάδων +13,28%

Μέγιστη τιμή 52 εβδ. 7,25 ευρώ

Ελάχιστη τιμή 52 εβδ. 5,65 ευρώ

Καθαρή Θέση 137,6 εκατ. ευρώ (στοιχεία χρήσης 2020)

BV 9,83

P/BV 0,74

P/E 30,21

Ελεύθερες ταμειακές ροές 1,8 εκατ. ευρώ από 3,9 εκατ. ευρώ το 2019

Ξένα/Ιδία αρνητικά

ROE +2,44%

Δείκτης Φερεγγυότητας* 205,56%

Κεφαλαιοποίηση 101,5 εκατ. ευρώ

*Δείκτης Φερεγγυότητας είναι η ικανότητα μιας εταιρείας να μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις, κυρίως σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Όσο μεγαλύτερος ο εν λόγω δείκτης, τόσο περισσότερο μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της η εταιρεία.

*EV/EBITDA: Ο εν λόγω αριθμοδείκτης χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της αξίας μιας εταιρείας με βάση τα EBITDA (κέρδη προ φόρων, τόκων, και αποσβέσεων)Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμοδείκτης EV/EBITDA τόσο υπερτιμημένη μπορεί να θεωρηθεί μια εταιρεία, ενώ όσο χαμηλότερος τόσο υποτιμημένη (κάτω του 8x).

*EV/Sales: Ο εν λόγω αριθμοδείκτης αποτυπώνει την αξία μιας επιχείρησης με βάση τις πωλήσεις της. Όσο χαμηλότερος είναι ο συγκεκριμένος αριθμοδείκτης τόσο πιο υποτιμημένη θεωρείται η εταιρεία. Ένας υψηλός δείκτης EV/Sales, μπορεί να σημαίνει ότι οι επενδυτές πιστεύουν ότι οι μελλοντικές πωλήσεις θα αυξηθούν σημαντικά, ενώ ένας χαμηλός δείκτης EV/Sales ότι οι μελλοντικές προοπτικές των πωλήσεων δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Συνήθως ο αριθμοδείκτης EV/Sales κινείται μεταξύ του 1x και του 3x.

Πτωτικά κινήθηκαν οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων, με αυτή του πενταετούς να διαμορφώνεται στο 0,199με πτώση 6,13%, και του δεκαετούς στο 0,950με πτώση 2,26%.

Θεόδωρος Σεμερτζίδης, CEFA

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

follow us on twitter:

https://twitter.com/neweconomygr

https://twitter.com/TheodorosSem